Nederländerna och cupspel mellan ett lag i fjärdeligan och Heerenveen.

DERDE DIVISIE - lördagsgrupp
9. ODIN '59 16 8 2 6 29:29 26

Formen
V; F, F, V, V

Senaste match
ASWH - Odin 59 1-3

EREDIVISIE
8. Heerenveen 16 5 5 6 34:35 20

Formen
F, V, V, F, F

Senaste match
Heerenveen - Utrecht 2-3

Åttondelsfinal i den inhemska cupen mellan lower league-laget Odin och Heerenveen. Favoriten ligger åtta i högstaligan och utmanaren ligger nia i motsvarande division 1-2 Sverige. Odins tränare Richard Jonker pratar inför matchen om att det blir en tuff utmaning. Man får dessutom inte spela på sin vanliga hemmaplan eftersom belysningen inte håller för tv-sändning. Resan går därför 14 km bort till Telstar. Man kommer från seger mot ASWH men innan dess "den värsta match jag varit med om" säger tränaren om torsken mot Ajax amatörer (1-3).

Heerenveen kommer säkerligen rotera en hel del i matchen. Samtidigt är man knappast sugna på att åka ur en åttondel i cupen mot ett "brödgäng". Torsk mot Utrecht senast i ligan men ljusglimtar i andra halvlek ändå, menar coach Jan Olde Riekerink. Tja, det ska helt enkelt skilja för mycket i kvalitet för att Heerenveen inte ska vidare härifrån och därför känns handicapet som ett rimligt spel oavsett viket lag som ställs på banan.

SPELTIPS
Jag spelar Heerenveen asian hcp -1,5 (måste vinna med minst två mål) till 1.80 hos Unibet , LeoVegas eller 888sport (2/5 units).

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter

This is the stats tab
This is the post tip