bet365 livestreamar matchen.

Marknaden anser att det är ett helt öppet möte på Estadio El Teniente när O'Higgins tar emot Antofagasta i chilenska Primera Division. Även om O'Higgins är ett bra lag så är formen usel med tre raka förluster. De har varit för ojämna för att marknaden ska lita på dem riktigt. Gästerna Antofagasta har efter sju omgångar fått en drömöppning och spelar urstarkt på bortaplan. Då båda lagen har varit skickliga på att göra mål, samt att O'Higgins läcker in mål stundtals, lutar detta start åt mot att bli ett målrikt möte.

Det är märkligt hur O'Higgins har spelat på sistone. Efter sju spelade omgångar har de en vinst, ett kryss och fem förluster. I de tre senaste matcher har det blivit torsk hemma mot Espanola med 1 - 3 och Universidad de Chile med 2 - 3 och senast blev det 0 - 1 borta mot Deportes Iquique. På hemmaplan lyckas O'Higgins alltid näta. Hittills har de gjort mål i sina samtliga hemmamatcher och kommer att göra det mot Antofagasta också. Dock har O'Higgins släppt in i snitt två mål per match och det är riktigt illa.

Till denna match saknar O'Higgins också mittbacken Diego Gonzalez Torres, som drog på sig ett direkt rött kort i den senaste matchen. Han är ett stort avbräck i en redan sårbar backlinje, som kommer att få det tufft mot Antofagasta. Anledningen är att gästerna har spottat in mål på bortaplan. Det började med en stabil 1 - 0 seger mot La Serena, innan det blev ett målkalas mot Deportes Iquique med 4 - 0 och sedan 2 - 2 mot topplaget Palestino. Detta är riktigt bra siffror på bortaplan för Antofagastas del.

Dock har Antofagasta släppt in ett mål i snitt, per match, och kommer att få det tufft mot O'Higgins som söker efter framgång. O'Higgins måste bryta sin negativa trend och börja vinna. De är revanschsugna och kommer som vanligt att gasa i botten direkt från start. Då Antofagasta har visat sig vara starka vid omställningar och kontringar kan detta möte resultera i en hel del mål. Därmed finner jag ett värde i oddset 1.80 på att matchen slutar med minst tre mål och lägger ett spel på över 2,5 mål i matchen.

Speltips O'Higgins - Antofagasta:
Över 2,5 mål - odds 1.80 hos bet365 .

---
Preliminär startelva O'Higgins:
Augusto Batalla, Roberto Cereceda, Paulo Magalhaes, Albert Acevedo, Tomas Alarcon, Alejandro Marquez, Matias Cahais, Matias Sepulveda, Matias Meneses, Facundo Castro & Roberto Gutierrez.

Preliminär startelva Antofagasta:
Fernando Hurtado, Byron Nieto, Branco Ampuero, Gustavo Mencia, Nicolas Penailillo, Gonzalo Freitas, Eduard Bello, Marco Collao, Salvador Cordero, Ariel Uribe & Tobias Figueroa.
---

This is the stats tab
This is the post tip