SVERIGES BÄSTA STARTBONUS - Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365 .

ÖIS tar emot J Södra på tisdagen.
Mitt speltips: J Södra vinner, med insatsen tillbaka på oavgjort. Asian hcp 0 på bortalaget alltså.
Odds 1.80 hos bet365 .

Tiondeplacerade ÖIS mot fjärdeplacerade J Södra. Bortalaget ligger sju poäng före inför den här omgången.
Örgryte är en stor besvikelse den här säsongen i min bok. Många trodde laget skulle vara med i klungan av lag som hugger på kanske en kvalplats, men så har det inte blivit. Har inte fått utväxling på truppen och en anfallstalang som Bergmark-Wiberg är fortfarande mållös. I stället leds offensiven av veteranen Ailton Almeida. 35-åringen blixtrar till då och då, men ska han bära ett lag 2020? Tveksamt.

Har senaste veckorna åkt på skador på Calle Wede och Bubacarr Jobe, så truppläget är inte optimalt. Tappade dessutom en 2-0-ledning till 2-2 uppe i Umeå i torsdags, ett jobbigt bakslag såklart.

J Södra är ett av seriens mest formstarka lag med fem segrar senaste sex matcherna. Tycker Brännström fått ihop ett rätt bra lag där de har flera tänkbara matchvinnare som Amir Al-Ammari, Kozica, Hamidovic och Omondi. Dessutom fått in ett par allsvenska bekantingar som Vagic och Pa Konate. Var med i toppen i fjol, men tappade poäng i ett par nyckelmatcher och blev utan kvalplats. I år tror jag laget har mycket bra chans att ta den där kvalplatsen (Degerfors och HBK blir nog svåra att nå).

J Södra är vana vid naturgräs och det är ingen jättelång resa. Hemmaplansfördelen knappast särskilt stor alltså. Då tycker jag bortalaget, som jag tycker är en klass bättre, ska ha mycket bra chans att vinna. För ÖIS del väntar dessutom ett hett derby mot GAIS i helgen. När de inte är med i toppen är det en stor match för deras del, inte omöjligt att det stjäl någon procents fokus här.

Tror hursomhelst inte J Södra förlorar. Pengarna tillbaka på oavgjort till 1.80 hos bet365 känns klart spelvärt.

This is the stats tab
This is the post tip