Speltips: BLGM & Ö2,5 mål i matchen till 1.72 hos bet365 .
—-
Dags för returmöte mellan Olympiacos och Aston Villa i Conference Leagues semifinaler.

Det första mötet i England slutade med en smått förbluffande 4-2 seger för bortalaget Olympiacos. Ett hattrick av Ayoub El Kaabi blev tungan på vågen och Villa har nu rejälv uppförsbacke när man reser till Grekland.

Aston Villa reser nog inte heller med speciellt gott självförtroende efter en rejält svag insats under helgen mot Brighton när man förlorade med 1-0. Ett skott på mål på 90 minuter skrapade man ihop och ett xG på knappa 0.10. Makalöst svaga siffror som speglade en svag insats.

Olympiacos har fått vila sedan förra mötet mot Villa, så något fel på uppladdningen kan man knappast klaga på.
Prestationen i England var väldigt bra, och trots att siffrorna kanske var något i överkant behöver man absolut inte be om ursäkt för sin tvåmålsledning inför det andra mötet.

Villa måste gå för det

4-2 i match 1, och jag tror vi kan bjudas på något liknande även här.
Aston Villa kommer behöva kliva framåt tidigt i den här matchen för att ge sig själva chansen. Olympiacos är dock inte alls ofarliga, vilket man visade senast.

Villas form är jag inte alls övertygad över, och defensiven känns även den rätt svajig för tillfället vilket bör öppna upp ytor för Olympiacos på hemmaplan.
Stadion kommer att koka och det kommer krävas en rejäl prestation av Villa om man vill vända på det här.

Oavsett läge och matchbild har jag svårt att se Olympiacos ställa sig lågt på hemmaplan, trots att Villa kommer behöva kliva framåt.

Jag tror inte match nummer 2 vill vara sämre än den första rent underhållninsmässigt.
BLGM & Över 2,5 mål i matchen till 1.72 hos bet365 blir mitt spel under torsdagskvällen!
This is the stats tab
This is the post tip