Arsenal inleder Europa League-slutspelet med en tuff bortamatch mot Olympiakos.
Mitt speltips: Över 2,5 mål i matchen.
1.82 hos 888sport , Casumo , Unibet .

Europa League är den troligaste (enda?) vägen in i CL för Arsenal. Är en av favoriterna att vinna turneringen och lär satsa på att gå så långt som möjligt. Väntar mig därmed en rätt stark elva där de bästa offensiva spelarna får starta. Fick äntligen lite islossning senast mot Newcastle (4-0) där Pepe, Aubameyang, Özil och Lacazette samtliga fick leverera. Som jag var inne på inför den matchen - vinteruppehållet kom nog lägligt för Arsenal, vars andra halvlek var en av de bästa de gjort den här säsongen.

Kunde dock mycket väl släppt in mål mot Newcastle. Defensiven har sett något bättre ut under Arteta, men jag är inte övertygad om att det är ett betongförsvar vi har att göra med helt plötsligt. Olympiakos gör mer än två mål/match i snitt i ligan och gjorde 8 mål i CL-gruppspelet. Blev nollade i blott en match - Bayern borta. Gjorde dock två mål hemma mot tyskarna och fyra mål på Spurs över två matcher. Har marockanen El-Arabi som öser in mål, franske veteranen Valbuena och ett par gubbar till med hyggliga meriter. Är normalt sett hemmastarka och otroligt målpålitliga i Grekland, där de ytterst sällan misslyckas att göra mål. Känslan är att de mycket väl kan göra mål mot Arsenal. Behöver såklart ha med sig ett bra resultat till Emirates - så bör ha en offensiv approcach till den här matchen.

Om den egna målfabrikationen var positiv för grekerna i CL-gruppspelet så var defensiven desto darrigare. Släppte in 14 mål på sex matcher. Såg liknande ut nät laget huserade i Europa League förra säsongen.

Trots att det här är första matchen i ett dubbelmöte tror jag på en del mål. Arsenal har inte kapacitet eller kunskap nog att åka och parkera en buss för 0-0. Kan se bägge lagen näta och jag tror inte vi landar på 1-1 heller.

2-1 åt något håll?

This is the stats tab
This is the post tip