Olympiakos tar emot Arsenal i den första matchen av två.

Tuff lottning för Olympiakos att få Arsenal när man kommer trea i gruppspelet i Champions League, men långt ifrån omöjligt att avancera. Nyckelmatchen blir den i kväll så laget får med sig ett bra resultat för europaspelet har inte varit bra på bortaplan. Förlorade alla tre gruppspelsmatcher på bortaplan i höst medan de vann mot Röda Stjärnan, kryssade mot Spurs och blev slagna med 3-2 mot Bayern Munchen på hemmaplan.

Arsenal vann i helgen mot Newcastle med 4-0. Andra halvlek blev det bättre spel i men mycket för att Newcastle inte orkade stå upp. Det kommer Olympiakos kunna göra på ett annat sätt. Det är en tuff bortamatch och Arteta vill nog "bara" få ett kryss för att sen kunna avgöra matchen hemma på Emirates.

Olympiakos känner nog att de behöver vinna i kväll för att ha en bra chans sett över två matcher. Medan Arsenal är nöjda med att ligga rätt, stänga ytor och inte bjuda på något. En stormatch för grekerna som kommer höras från läktaren och med allt vad det innebär kan vi räkna med några optimistiska skott utifrån från hemmalaget.

Jag spelar Olympiakos över 12,5 skott @1.80 hos bet365 med 3u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip