På Karaiskakis-stadion ska grekiska Olympiakos se till att få en så bra start som möjligt i den sista omgången av kvalet till Champions League, när ryska Krasnodar kommer på besök i den första av två matcher. Det laget som går vidare får spela slutspelet i Champions League, med start den 17 september 2019. Marknaden anser att det är helt öppet kring vilka av Olympiakos och Krasnodar som tar biljetten - men för mig är det givet att Olympiakos ska vara klara favoriter, redan från start.

Den grekiska superligan början denna helg. Olympiakos är dock redan igång. Efter en helt okej försäsong har de gått in i Champions League kvalet och dominerat direkt. Det starkaste med Olympiakos har varit försvasspelet, där laget inte har släppt in något mål på de fem senaste spelade matcher (allt inkluderat). När det gäller just Champions League så började resan borta mot Viktoria Plzen, i en mållös match. Men sedan dess har Olympiakos hittat målet och fortsatt vara starka defensivt.

I returmötet mot Viktoria Plzen blev det hela 4 - 0. Sedan mötte de Istanbul BB och vann först 1 - 0 borta och sedan 2 - 0 hemma. Det är ett riktigt starkt lag som Olympiakos har denna säsong, utan att egentligen ha några som helst svagheter i laget. Hemma på Karaiskakis-stadion är Olympiakos alltid svårslagna och lyckas framförallt försvara sig riktigt väl, även när stora lag som Barcelona kommer på besök, då det blev mållöst. Nu är det en betydligt svagare motståndare som står på andra sidan.

Krasnodar lyckades kvala sig vidare efter ett rejält underläge mot Porto. För Porto hade 1 - 0 i det första mötet, på bortaplan, för att sedan göra kanske decenniums sämsta match någonsin i returmötet hemma. Krasnodar gjorde ett mål på en hörna direkt i öppningen av matchen. Det målet chokade alla Porto spelarna, som blev rejält skakiga. Magomed Suleymanov gjorde ytterligare två mål för Krasnodar innan pausvilan och ett av Portugals största fiaskot var ett faktum.

Jag vill verkligen inte ta något från Krasnodar, men här var det Porto som själva strulade till det och åkte ur kvalet.

I den andra halvleken kom Porto ut som ett helt annat lag och putsade till siffrorna till 2 - 3. Längre än så kom inte Porto. Att Krasnodar ska göra tre mål på Olympiakos. Att Krasnodar ens gör ett mål är osannolikt, med tanke på hur stabila Olympiakos har varit i defensiven i en hel månads tid nu. Därmed är jag övertygad om att Olympiakos framfart fortsätter och att de tar sig till Champions League slutspelet genom att vinna det första mötet direkt och få ett bra försprång inför returen.

Marknaden erbjuder lite över dubbla pengar på en ren Olympiakos seger. Jag finner ett stort värde i oddset 2.12 och spelar på en rak etta.

Själva oddset finnes hos Unibet , 888sport & LeoVegas .

---
Bekräftad startelva Olympiakos:
Jose Sa, Omar Elabdellaoui, Yassine Meriah, Ruben Semedo, Konstantinos Tsimikas, Andreas Bouchalakis, Guilherme, Giorgos Masouras, Mathieu Valbuena, Daniel Podence & Miguel Angel Guerrero.

Bekräftad startelva Krasnodar:
Matvey Safonov, Cristian Ramirez, Uros Spajic, Jon Gudni Fjoluson, Sergei Petrov, Tonny Vilhena, Ruslan Kambolov, Remy Cabella, Younes Namli, Marcus Berg & Wanderson.
---

This is the stats tab
This is the post tip