Speltips: West Ham rak seger till 2.10 hos bet365 .

Olympiakos kommer från ett skandalderby mot Panathinaikos som inte ens hann blåsas igång innan det blåstes av. Vi får se vad konsekvenserna från det blir, men mitt i allt detta ska man nu ta emot West Ham på hemmaplan.

Hemmalaget står på skrala en poäng efter två matcher hittills i detta gruppspel efter ett kryss mot TSC från Serbien och förlust mot Freiburg.
West Ham har gått betydligt starkare och står på full pott efter två spelade matcher. I ligan står man dock utan seger de två senaste matcherna. Motståndet har dock varit Newcastle och Aston Villa, så egentligen inget konstigt med det.

Urstarka Europa-West Ham

West Ham har visat sig vara extremt starka i Europa League. Efter vinsten av hela turneringen förra året har man återigen vunnit två av två matcher i gruppen, och Olympiakos ska man slå om man kommer upp i samma nivå som man visat tidigare.
Man har även utvecklat bredden i truppen ganska rejält vilket ger möjligheten att rotera en aning utan att nivån sjunker nämnvärt.
Spelare som Mohammed Kudus, Said Benrahma och Danny Ings lär alla ges möjligheten från start och lär vara sugna på att slå sig in i den ordinarie elvan. Utöver det räknar jag med ett i princip ordinarie lag hos West Ham som lär vara revanchsuget efter förlusten i ligan senast mot Aston Villa.

Olympiakos är absolut inget dåligt fotbollslag och på hemmaplan kan man absolut bjuda upp till dans. Jag ser dock inte hur man ska rå på West Ham, speciellt inte om man inte ens klarar av att slå Freiburg på hemmaplan.

Jag väljer att lita på West Ham och deras urstarka Europa-facit och spelar rak seger på bortalaget till 2.10 hos bet365 !
This is the stats tab
This is the post tip