Dags för första mötet mellan grekiska Olympiakos och engelska Wolves. Och jag tycker mig hittat ett fint spel.

Olympiakos slog imponerande ut arsenal i sextondelsfinalen och nu väntar ännu ett engelskt lag för den grekiska storklubben, nämligen Wolves som tagit sig vidare genom att slå ut spanska Espanyol.

Matchbilden tror jag kommer vara avvaktande från båda sidorna och tror framförallt borta laget kommer spela mer ”safe” med lägre utgångspositioner genom att framförallt sänka ner sina wingers i sitt 3-4-3 system för att få med sig ett bra resultat hem inför returen. Laget har en stabil stomme med Boly, Coady och Saiss som bildar tre backs linje och med wingers i troligtvis Jonny och Doherty bildar man en stark defensiv vilket gör att Olympiakos får det tufft att skapa farliga anfall.

Olympiakos höll emot länge hemma mot Arsenal i första matchen av dubbelmötet innan man sent släppte in 0-1 då på hemmaplan. Laget spelar med en fyrbackslinje med kaptenen Cissé i mittbackslåset och man spelar mycket stabilt och att man har släppt in minst mål av alla lag i inhemska ligan är ett kvitto på det.

Jag tror på en match med två lag som avvaktar och inte riktigt vågar ta tag i matchpinnen och kliva framåt. Med två skickliga försvar kommer det bli tufft för lagen att komma till riktiga anfall. Jag tror att med denna matchbild blir det väldigt få farliga inlägg och avslut för lagen vilket kommer innebära få hörnor. Därför väljer jag att spela under 10 hörnor till 1.90 på bet365

Speltips Olympiakos - Wolves
Under 10 hörnor - odds 1.90 på bet365

This is the stats tab
This is the post tip