Örebro tar emot AIK i premiären.
Mitt speltips: Asian handicap +0,5 (1X) på hemmalaget. Spelet sitter om ÖSK tar minst en poäng. Jag tycker det här luktar kryss lång väg.
2.04 hos bet365 .

AIK har aviserat att de ska spela ett Atalanta-inspirerat offensivt spel den här säsongen. Kommer ta ett tag innan det spelet sätter sig. Saknar här också Bahoui som fortfarande inte är hel. Otieno är också skadad. Även frågetecken kring Per Karlsson. Jag var inte imponerad av hur laget såg ut i cupspelet i våras.
- Hämtade in ett tvåmålsunderläge mot J Södra.
- Vann en extremt krampaktig match mot Örgryte med 1-0.
- Slog Kalmar med 3-1, men tycker det var smickrande siffror. Ylätupas 1-0-mål kom som en slump och låste upp matchen. Bjöds sedan/kunde kontra in fler mål i andra halvlek när KFF gamblade lite.

Tycker inte heller AIK kommer till sin rätt på konstgräs. Knappast det optimala upplägget för äldre nyckelspelare som Seb Larsson, Henok Goitom och Sigþórsson.

Örebro har fått in ett par spännade spelare: Robin Book och Björndahl har gjort mycket bra säsonger på superettannivå. Jack Lahne har lånats in och vill väl verkligen visa vad han kan mot AIK, där han floppade i fjol. Dessutom har Besara kommit tillbaka (han är väl knappast redo redan här dock). I övrigt är nyckelspelare/stomme som Jansson, Gerzic, Jake Larsson, Almebäck, Björnkvist och Broberg kvar. Axel Kjäll har kunnat jobba vidare med i stort sett samma material som tidigare.

Tror inte det här blir någon lätt match för AIK. Ser framför mig en rätt tajt, målsnål och jämn match. Skrev ovan att det luktar kryss, 1-1 känns klart troligt som slutresultat.

Speltips Örebro vs AIK:
1 asian handicap +0,5 - odds 2.04 bet365 .

This is the stats tab
This is the post tip