Båda lagen gör mål blir mitt spel i ÖSK-DIF.
BLGM ja alltså. 1.90 hos bet365 .

ÖSK löste ett tungt nyförvärv i Carlos Strandberg ett par timmar innan transferfönstret stängde. Carlos har sett iskall och nästan ointresserad ut en längre tid, men någonstans ska det ju finnas potential i den där kroppen. Han förstärker en offensiv som redan känns halvspännande med målpålitlige Prodell, andravågs-Rodic, lurige Bertilsson, Omoh och spelmotorn Gerzic. Samtliga är med i ÖSK:s trupp. Från NA:
"Efter helgens träningar pekar det mesta mot att sista minuten-lånet Carlos Strandberg startar tillsammans med Viktor Prodell på topp ".

Laget hade en otroligt otacksam premiär nere i Falkenberg. Nykomlingen behärskade vind och underlag bäst och krigade till sig en seger med 1-0. Lite småpress på Örebro här i hemmapremiären därmed.

DIF inledde Allsvenskan med 2-2 hemma mot GIF Sundsvall. Började den matchen i ett rasande tempo och gick upp till 2-0, men släppte sedan in Sundsvall och kryss var rättvist i slutändan. Hittade ingen plats för prestigenyförvärvet Ajdarevic i den matchen, det blev istället det lite mer brunkiga mittfältet, Walker, Karlström och Ulvestad. Räknar med att Ajdarevic får chansen här mot sitt gamla lag. Bakåt saknar Djurgården alltjämt Une-Larsson. Erik Berg skulle vara ett väl så bra komplement till Danielsson, men frågan är om ex-landslagsmannen är redo (skadad hela försäsongen). Knappast optimalt läge i en backlinje som inte känts helt hundra såhär långt.

Framåt har Djurgården Buya Turay. Forwarden känns som en klar skyttekungskandidat och inledde med att näta mot Sundsvall. Utöver honom finns ett gäng yttrar som kan blixtra till då och då. Har även Walkers fot och de fasta situationerna (Lagerlöf och Bergstrand är lite av experter på just det). Örebros försvar håller knappast toppklass - så nog lär DIF få sina lägen här.

Gillar det här spelet i och med att Örebro har hemmaplan. De gjorde mål i 13/15 hemmamatcher i fjol (bägge lagen nätade i 12/15). Känslan är att de kommer bjuda upp lite extra iom att det är hemmapremiär. DIF ska garanterat "gå" för segern i en sån här match.

1-2?

Speltips: Båda lagen gör mål - 1.90 bet365

This is the stats tab
This is the post tip