DIF reser till Örebro på lördagen.
Mitt speltips: Båda lagen gör mål i matchen. bet365 .

Bägge lagen har gjort mål i 8/15 ÖSK-matcher.
För DIF har bägge lagen gjort mål i 7/15 matcher.

Var först inne på att gå emot DIF i ett 1X/asian +0,5-spel här. Ulvestad är avstängd och redan på onsdag väntar viktig CL-kvalmatch. Så känslan är att den här matchen kommer lite olägligt för deras del. Men jag vågar inte riktigt gå emot laget ändå:
- De har vunnit fyra av senaste fem matcherna och känns sådär tunga att möta för dagen. Spelet är inte glimrande alla gånger, men de är jobbiga att möta och har ett par pålitliga spelare som gör en del mål.
- Får också tillbaka Radetinac, Bärkroth och Chilufya i truppen igen. Ingen av dem tre är väl spelare som enskilt lyfter laget, men de ger fler alternativ till en offensiv som stundtals fått snurra på rätt få spelare. Positivt såklart.
- Dessutom är Örebro väldigt ojämna.

Men att DIF gör mål här känns klart troligt:
- De har gjort mål i 8/10 senaste matcherna.
- Senast fick Kujovic äntligen näta. Viktigt att få igång honom.
- ÖSK har släppt in mål i 8/10 senaste matcherna.

Kan Örebro göra mål då?
Inledde med 270 mållösa hemmaminuter, men har nu gjort mål i fyra raka hemmamatcher. Har en offensiv som känns helt okej med Besara, Mehmeti, Larsson, Seger, Book och Björndahl. På hemmaplan vill man gärna vara ambitiösa i sitt eget spel. Har skrapat ihop 17 poäng och en tiondeplats, så har inte det där kniven på strupen-läget som gör att de behöver parkera en buss här.

DIFs defensiv är en av seriens bästa, men den är inte lika bra som i fjol utan Danielson. Ta bara matchen mot Mjällby senast, nykomlingen fick näta och hade ett par bra chanser till.

Så här tror jag på bra chans för bägge lagen att näta.

2-1, 1-1 eller 1-2 känns som tänkbara resultat här.

This is the stats tab
This is the post tip