Speltips: Örebro - Halmstad

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2017-10-20 19:00
Land: Sverige
Liga: Allsvenskan
Odds: 1.74
Tips: 1
Spelar Örebro hemma mot Halmstad. Rak seger ger i nuläget 1.74.

HBK har förlorat 16 av 27 matcher den här säsongen. Räckte helt enkelt inte till i år. Teoretiskt finns en minimal chans på ntt kontrakt, men när 1-0-ledning hemma mot IFK Gbg blev till en 2-1-förlust nu senast var det med stor sannolikhet den definitiva spiken i kistan. På bortaplan har man 0-4-9 den här säsongen, vilket säger en del. Nu väntar en konstgräsmatch på bortaplan - inte optimalt för deras del såklart.

Målvakten och säsongens kanske bäste spelare, Isak Pettersson, bänkades senast då det är klart att han lämnar efter säsongen. Säger eventuellt en del om hur klubb och spelare ser på de återstående matcherna - de blickar framåt helt enkelt.

ÖSK saknar Kennedy Igboananike, vilket är ett offensivt avbräck såklart. Tycker ändå att de med Besara, Omoh, Sema, Gerzic m.m. ska haen tillräckligt bra offensiv för att såra HBK. Truppen:

Oscar Jansson
Anton Fagerström, Patrik Haginge, Martin Lorentzson, Brendan Hines-Ike, Arvid Brorsson, Michael Almebäck, Sebastian Ring, Johan Mårtensson, Maic Sema, Petteri Forsell, Filip Rogic, Nordin Gerzic, Ferhad Ayaz, Michael Omoh, Nahir Besara, Isaac Boye, Victor Sköld

Årets näst sista hemmamatch och vi ska komma ihåg att Axel Kjäll fortfarande är relativt ny vad gäller huvudansvaret. Lär verkligen vilja avsluta snyggt för att ta med sig och bygga vidare för 2018. Har inte något konkret att spela för mer än att försöka hamna på övre halvan visserligen, men borde kunna skaka fram motivation här tycker man.

En fredagkväll i oktober. Med hemmaplansfördel för ÖSK. Mot ett HBK som med hundraprocentig säkerhet blir nedflyttade vid förlust (kryss med andra ord dött). I min bok ska ÖSK ha riktigt bra chans här.
  Örebro - Halmstad
Spela på Speltips Örebro - Halmstad
Polsater - 17 Oktober 2017 - 13:08
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
14:00  Mayer - Ramos
Tennis - ATP Hamburg - Mayer
1.71
15:00  Ferrer - Molleker
Tennis - ATP Hamburg - Mol +4,5 games
1.70
19:00  Hammarby - Dalkurd
Fotboll - Allsvenskan - 1 asian hcp -1
2.07
19:00  IFK Norrköping - Elfsborg
Fotboll - Allsvenskan - BLGM + ö2,5
1.91
14:00  Delbonis - Lopez
Tennis - ATP Gstaad - Lopez
2.45

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Skador & Avstängningar