Örebro vs Hammarby på Behrn Arena. Ännu en riktigt intressant match mellan två lag som har gjort det bra så här långt på säsongen.

Tabell:
1. Hammarby 7 6 1 0 19/9 19p
3. Örebro 7 4 3 0 13/7 15p

Två av ligans tre ännu obesegrade lag ställs mot varandra. Och det är två målrika lag. Två offensiv som har visat sig slagkraftiga.
Axel Kjäll har gjort det väldigt bra efter Alexander Axén. Örebrosonen betonade inför säsongen att han vill se Örebro vara med och slåss om platserna till Europa. Och det är ingen dålig start påväg mot det målet.
Här tror jag på mycket mål. Både lagens senaste matcher har varit målrika, där jag ser det som att lagens offensiv levererar medan försvarspel är allt mer ostabilt. Som tur har lagens offensiv alltid varit bättre än motståndarens.
Nahir Besara har inlett målskörden bra samtidigt som Kennedy Igboananike har smugit ikapp i de senaste omgångarna. Fyra mål på två matcher nu.

Hammarby håller serieledningen efter den svängiga vinsten mot Gif Sundsvall. 4-0 i 60:e slutade 4-3. Ett offsidemål för "Giffarna" ifrån ett oavgjort resultat. Tycker Hammarby var värda tre poäng i det mötet, men om man har sett "Bajen" så vet man att hålla ledningen är någonting som laget kan jobba mer med.
Sandberg och Fällman var tillbaka från skador senast men det såg inte mycket bättre ut. Hammarbys mittbackspar har en del att förbättra.
Offensiv blomstrar däremot desto mer där Stefan Billborn har en bredd som heter duga.
Pa Dibba och Jiloan Hamad har lyckats bäst. Nikola Djurdjic har gjort tre mål men har inte så många spelmål. Fumlat in någon boll och fick gratischanser i matchen mot Häcken. Så han har lite att visa än.

Jag tror vi får en match mellan två lag som vill gå framåt och föra matchen. Hammarby då de ser sig som det bättre laget och Örebro då de är på hemmaplan.
Tycker linan borde ligga på Ö3 men här får vi ett godkänt odds på Ö2.5. Det testar vi.

SPEL: Ö2.5 mål till 1.76
Med 1.5/5 units – Hos FastBet

www.spreadsheet.se/holmbergake
Twitter@HolmbergAke

This is the stats tab
This is the post tip