Speltips: Örebro - IFK Göteborg

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2019-08-05 19:00
Land: Sverige
Liga: Allsvenskan
Odds: 1.74
Tips: 1X / asian +0.5
Blåvitt reser till Örebro för bortamatch på måndagen.
Mitt speltips: Örebro +0.5, samma som 1x-dubbelchansen. Spelet sitter om Örebro nyper minst en poäng.

6. Goteborg 17 8 6 3 24:14 30
9. Orebro 17 6 2 9 24:27 20

Blåvitt har lite backlinjetrassel då viktige vänsterbacken Wernersson är avstängd. Vibe är fortfarande skadad. Tycker också att det efter uppehållet varit tydligt att mittbacken Carl Starfelt saknas. Det känns lite rörigt defensivt stundtals. Över tid är jag också säker på att frånvaron av Patrik Karlsson-Lagemyr kommer kännas ännu mer än vi sett hittills. Blåvitt har förvisso bara gjort fyra mål på fem matcher efter sommaruppehållet - trots mycket beskedligt motstånd. Ett tecken på hur resten av säsongen blir?

Jag är såklart också imponerad över Blåvitts förvandling den här säsongen. Men tycker de hade lite väl bra utdelning poängmässigt under våren. Är övertygad om att hösten blir något sämre på den fronten, inte minst med ett par spelare sålda och skadade. Nuvarande truppen känns rätt tunn och det finns inte mycket alternativ på bänken. Ser laget som ett mittenlag snarare än topplag för dagen.

Örebro har två raka segrar och totalt 8-1 i målskillnad på dessa matcher. Tre av de fyra senaste prestationerna har varit bra. Fått in Broberg i laget, vilket jag tycker varit viktigt. Gillar honom då han är en rätt vass poängspelare. Sedan har Rogic och Carlos Strandberg öst in mål. Bägge har dragits med en del problem i veckan (Rogic klev av sista träningen) men minst en borde spela.

ÖSK har varit bättre borta än hemma den här säsongen, men det känns mer som en slump än något annat. Tycker laget ska vara klart bättre än att bli indragna i någon streckstrid. Det är för övrigt känslan just nu också - de bör landa ungefär där de ligger nu.

Tycker IFK blivit för stora favoriter här. Även om ÖSK skulle få klara sig utan ett par vassa namn är det ett stabilt lag IFK ställs mot på bortakonstgräs. Det är inget ställe man bara åker och hämtar poäng. IFK Göteborg känns lite tunna för dagen med de försäljningar, skador och den avstängning laget har. Tycker inte laget glänst spelmässigt heller senaste tiden. ÖSK bör ha bra poängchans i en match som luktar lite kryss för mig.

1-1?
  Örebro - IFK Göteborg
Spela på Speltips Örebro - IFK Göteborg
Polsater - 5 Augusti 2019 - 07:36
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
19:00  IFK Göteborg - Djurgården
Fotboll - Allsvenskan - BLGM - ja
1.83
15:00  Albot - Lajovic
Tennis - ATP Basel - Albot
1.73
21:00  Tottenham - FK Crvena zvezda
Fotboll - Champions League - TOT under 2,5 mål
1.80
  Rekatochklart Poolspel
19:00  Topptipset Tips Måndag 21/10
Insats: 144 kr - Tipsexperten

Sveriges Bästa Oddsbonusar

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se

Senaste Bloggar

Livestreaming