Speltips: Örebro - IFK Norrköping

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2019-05-16 19:00
Land: Sverige
Liga: Allsvenskan
Odds: 1.80
Tips: Över 2,5 mål
Över 2,5 mål spelas i Örebro-IFK Norrköping. Tre mål eller mer krävs för vinst på spelet.
Spelas till 1.80 hos SpeedyBet.

För hemmalaget har fem av åtta matcher gått över 2,5 hittills. Norrköping har fyra av åtta.

Bägge lagen går in i den här omgången med åtta poäng. Norrköping är en megabesvikelse hittills medan Örebro är en halvbesvikelse. Utöver en svag poängskörd har Peking sett rent svaga ut spelmässigt. Andreas Johansson ledaregenskaper saknas i defensiven och David Moberg Karlssons spets saknas i offensiven.

Pekings siffror för xG against (förväntat antal insläppta mål) är på bottenlagsnivå och tolv insläppta är svagt. Släpper till målchanser av bra kvalitét med en skrämmande regelbundenhet. Även det offensiva spelet hackar. Bara Sirius och Östersund har lägre siffror för förväntat antal gjorda mål den här säsongen enligt min källa. Att skapa få chanser och släppa till många lägen är ingen lyckad kombination om man har ambitioner att tillhöra toppen. Truppen ska vara så mycket bättre än det här, särskilt offensivt. Jag hoppas att någon av Jordan Larsson/Nyman får vila till förmån för Kalle Holmberg här med tanke på det tajta schemat. Larsson/Nyman har nämligen känts tämligen kalla medan Kalle Holmberg trots allt vann allsvenska skytteligan för någon säsong sedan. Jag väntar mig att Pekings offensiv blir bättre inom kort.

ÖSK är en rätt tacksam motståndare om man vill få igång sina offensiva spelare. Deras siffror för förväntat antal insläppta är också på bottenlagsnivå. Har släppt in flest mål i serien inför den här omgången. Släppt in mål i samtliga matcher den här säsongen. I senaste sex har bägge lagen gjort mål. Börjat få igång offensiva spelare som Prodell, Bertilsson, Carlos Strandberg, Rogic m.fl. Dessvärre har nyförvärvet Martin Broberg inte kommit igång än. Vann rättvist uppe i Sundsvall senast, välbehövligt efter tre raka utan seger. Hade de förlorat den matchen hade de nog varit mer defensiva här för att säkra åtminstone en poäng. Har en fördel gentemot Norrköping i och med att de fått vila fyra dagar till skillnad från IFK Norrköpings två.

Tror bägge lagen nätar här och någon gång måste väl Norrköping börja vinna. De kan helt enkelt inte fortsätta snitta en poäng per match med ett uselt spel.

1-2?
  Örebro - IFK Norrköping
Spela på Speltips Örebro - IFK Norrköping
Polsater - 16 Maj 2019 - 07:54
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
01:00  Real Madrid - Arsenal
Fotboll - International Champions Cup - Över 3 mål
1.84
03:00  Chivas - Atletico Madrid
Fotboll - International Champions Cup - Atletico håller nollan
2.00
19:00  GAIS - Norrby
Fotboll - Superettan - X2
1.70
19:00  Halmstad - BP
Fotboll - Superettan - BTTS - Yes
1.83
21:00  Espanyol - Stjarnan
Fotboll - EL-kval - 2 asian hcp +3,0
2.02

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se

Senaste Bloggar

Livestreaming