Speltips: Örebro över 5.5 hörnor till 2.02 hos Unibet

Även en halving testas på över 6.5 hörnor till 2.95 hos samma bolag.

_____

Läget är tufft för Örebro när bottenlagen börjar ta allt mer poäng medan det går fortsatt trögt för Örebro. Visserligen får man med sig poäng men att ha fem oavgjorda i rad är inte speciellt lovande i en serie som Superettan där vilket lag som helst kan vinna och de mest ologiska resultaten uppstår. Sämre ser det ut för J-Södra som nu har tre raka förluster och haft det tufft sedan Pashang Abdulla lämnade klubben.

Örebro
Senaste match: Trelleborg - Örebro 2-2
xG: 0.64 - 1.08 (wyscout)
Skott/Skott på mål
5/3 - 14/5
Det var ett dödligt effektivt Trelleborg som äntrade matchen och kunde ta ledningen med 2-0 i den svårspelade vinden. Vinden och matchen skulle dock vända då Örebro vaknade i den andra halvleken via Kalle Holmberg som äntligen fick göra mål. Kvitteringen skulle dock komma genom en inåtskruvad hörna från Kevin Walker. Viktig poäng för gästerna.

Jönköpings Södra
Senaste match: Jönköpings Södra - Utsikten 0-2
xG: 0.2 - 0.95 (wyscout)
Skott/Skott på mål
5/1 - 8/3
Svag insats av Södra som inte skapar mycket alls och det kändes som Utsikten hade kontroll på matchen. Hemmalaget fortsätter att ha problem sedan Pashang Abdulla lämnade och tomrummet är ännu inte fyllt.

Örebro har sålt Samuel Dahl och Noel Milleskog till Djurgården. Har fått in Samuel Kroon från BP, ett bra nyförvärv som kommer gå direkt in från start. Kan spela på flertalet positioner och är duktig offensivt.

J-Södra då? Har fått in Othman El Kabir, stort frågetecken då han inte spelat på två år. Men har en hel del kvalitet om man får honom i form. Har även plockat in Sadmir Zekovic från Östersund, en ny targetspelare som haft ett par bra säsonger i Ettan och Superettan under tidigare år. Har även lånat in Ben Engdahl, ytterback som tidigare tillhört Hammarby men som nu sitter på ett långt kontrakt med Nordsjälland. Tidigare fått in Elias Nordström på lån som J-Södra sålde förra sommaren. Det kan vara en bra värvning, där man vet vad man får.

Avstängd:
Jesper Manns (Jönköping)

Örebro fortsätter att rada upp hörnor?

En jämn match på förhand där Örebro visserligen har en mer positiv trend men där Södra visserligen varit ojämna men som tagit betydligt fler poäng. Det är svårt att motivera sig att spela Örebro till 1.80-1.90 med tanke på läget de befinner sig i och spelet de visat upp. Även om de var bra senast. Känns i alla fall som de fått upp energin igen och börjat skapa flertalet målchanser. Tror de kommer till denna match med en härlig mentalitet mot ett Södra som känns lite mer avslappnat med tabelläget, som dock inte får förlora. Örebro vill mest här och har på sistone radat upp hörnor.

Trelleborg (b) 11 hörnor
GAIS (h) 9 hörnor
Sundsvall (b) 6 hörnor
Trelleborg (h) 10 hörnor
Öster (h) 8 hörnor

Givetvis känns det då generöst att få en 5,5-lina på hemmalaget men minuset är att J-Södra inte släppt till speciellt mycket hörnor på sistone. Tycker det dock finns mycket som talar för hörnor här med tanke på inställningen och Örebros spel med Holmberg/Jake Larsson som skiljer sig mot Dahl som gärna håller i bollen och hittar inspel och Milleskog som det var mer direkt spel på. Tror Örebro kan styra denna match förhoppningsvis får de inte hål på J-Södra direkt.

Speltips: Örebro över 5.5 hörnor till 2.02 hos Unibet

Även en halving testas på över 6.5 hörnor till 2.95 hos samma bolag.
This is the stats tab
This is the post tip