Speltips Örebro - Mjällby

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2021-08-07 17:30
Land: Sverige
Liga: Allsvenskan
Odds: 1.88
Tips: 1 asian +0
För nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+
ÖSK tar emot Mjällby på lördagen.
Mitt speltips: Örebro vinner, med insatsen tillbaka vid oavgjort. bet365.

Viktiga poäng på spel. Nästjumbon Mjällby mot kvalplatsplacerade ÖSK.

Rekommenderade spel på Örebro X2 i måndagens match mot Sirius. Efter att jag skrev reken kom mycket pengar på Sirius, som dök i odds före avspark. Sett till hur matchen sen såg ut tycker jag ändå jag var rätt ute med X2, det såg ut som väntat med Sirius som bollförande, men rätt uddlöst, hemmalag. När Sirius ändå fick in 1-1 var jagorolig, men ÖSK lyckades kontra in 2-1 och det var rätt gubbe (Besara) som gjorde målet. Omgången innan höll de 1-1 mot AIK, nu tog de en seger. Small steps for the human kind, men stora steg för ett bottenlag som lidit av svagt självförtroende hela säsongen. Ska inte underskatta boosten en seger ger inför fortsättningen.

Här saknas med stor sannolikhet Hamad igen, men Mårtensson och keepern Allain återkommer efter avstängning. Ger fler alternativ att laborera med.

Mjällby går tungt. Fem raka förluster efter EM-uppehållet ledde till att Järdler i veckan fick sparken. Arbetet med att ersätta honom är inte klart i skrivande stund. Innan en permanent lösning är klar kommer arbetet att ledas av Anders Torstensson som går in som huvudtränare. Stefan Ekstrand lyfts upp från akademin och blir assisterande tränare tillsammans med Juan Robledo.

Spelmässigt har de varit med i många matcher och de har förtjänat fler poäng än de tagit tycker jag. Men helt klart är att de saknar en målskytt. Nu har de fått in DIF-bekantingen Sam Johnson och det är ju bra på pappret då han levererat i Allsvenskan tidigare. Möjligt att det kan bli bra, men sett till vad han gjort de senaste två säsongerna är siffrorna inte så imponerande. Ska inte såga honom på förhand, men känns som att det finns en anledning till att en sån spelare hamnar i Mjällby och inte i en större klubb. Men vi får se. Konstgräsmatch nu, vilket nog inte är favoritunderlaget för Mjällby. Dessutom är relativt viktige (startat 12/13) Jesper Gustavsson avstängd.

Klart en tränare som får kicken kan ge en skjuts till laget. Ny röst och allt det där. Men i skrivande stund är det inte klart vem som tar över laget på sikt, jag tycker boosten av ny tränare brukar komma när ersättaren är på plats, tiden där emellan brukar vara rätt så stökig. Känslan är annars att Mjällbys spelartapp sedan förra säsongen (Ogbu, Sabovic, Löfgren, Björkander, Batanero, Jeahze, Agardius) blivit för kännbara och att laget nu inte är så mycket bättre än de visat. Visst har de förtjänat några fler poäng än de tagit, men för mig är de ett bottenlag trots allt. Vunnit två matcher på hela säsongen och på bortaplan har laget gått 0-2-5 hittills. I stort sett jämna odds känns skevt här när Örebro känns så pass "på g" som de gör och har hemmaplan.

Speltips: ÖSK vinner, med insatsen tillbaka vid oavgjort.

Bästa Spelbolagen med Svensk Licens:
bet365 | Unibet | LeoVegas | Casumo | Nordicbet | SpeedyBet | 888sport | Betsafe
  Örebro - Mjällby
Spela på Speltips Örebro - Mjällby
För nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+
Polsater - 5 Augusti 2021 - 10:54
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Mitchx - 2021-08-07 11:46

Du har rätt i allt du skriver förutom att Mjällby saknar inte Baranero eller Sabovuc. Agardeus hade heller inte gjort skillnad. Jeathe, björkander Lövgren och Ogbu dock. Sedan har man lidit av att Taylor Silverholt varit skadad då han är den bästa målskytten i klubben.


Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  IFK Göteborg - Kalmar
Fotboll - Allsvenskan - 2 över 4,5 hörnor
2.0
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:45  Shakhtar Donetsk - Inter
Fotboll - Champions League - 2
1.63
21:00  PSG - Man City
Fotboll - Champions League - City ö 12,5 skott
1.83
21:00  Porto - Liverpool
Fotboll - Champions League - 2
1.76
21:00  Milan - Atletico Madrid
Fotboll - Champions League - Under 2,5 mål
1.78
21:00  Benfica - Barcelona
Fotboll - Champions League - Under 2,5 mål
2.05
19:00  Elfsborg - IFK Göteborg
Fotboll - Allsvenskan - 1
1.78
01:00  Jotko - Cirkunov
Annat - UFC - Cirkunov vinnare
2.40
  Läsarnas Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
20:45  Whitby - Stalybridge
Fotboll - Northern Premier League - 1
2.02

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
William Hill Sätt in 200 kr och få 100 kr gratisspel. Ett klassiskt spelbolag!

Sätt in 200 kr eller mer med koden: WHS100 , Spela för din insättning genom att lägga ett enkel- eller kombospel med minsta odds: 1.8 för hela kupongen. Få ett Freebet värt 100 kr. 18+ | Regler och villkor gäller | stodlinjen.se | spelpaus.se | Spela Ansvarsfullt

CampoBet Campobet är nya i Sverige och erbjuder betting med BankID.

18+. Gör din första insättning och få 100 kr bonus. Bonus + insättning skall omsättas 5 x till min. odds 1.5 inom 60 dagar. Min. insättning 100 kr. Endast nya spelare, bara en gång per hushåll / IP. Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se - Spelpaus se. Klicka för Regler och villkor.

Unibet Sätt in 100 kr och få 100 kr gratisspel extra att spela för.

Kunder som är 18 år eller äldre. Endast nya kunder bosatta i Sverige. Det finns inget omsättningskrav på den eventuella vinsten utan uttag kan göras direkt. Regler & Villkor gäller - Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se.

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Livestreaming