Speciella förutsättningar för bortalaget i detta möte. Örgrytes match i torsdags kväll mot AFC Eskilstuna fick nämligen avbrytas på grund av åskoväder och spelas klart dagen därpå under förmiddagen. Detta gör att vilan blir kortare och det märktes en del ilska över detta från Öis. Det får man nu lägga bakom sig och rikta all energi mot rätt saker för det lär behövas i detta viktiga möte på bortaplan mot Örebro.

Själva matchen såg helt enkelt bedrövlig ut för Örgryte. Det var inte någonting som stämde och sanningen är väl att AFC Eskilstuna borde vunnit med ett par bollar. Men fotbollen är inte alltid rättvis och nyss inbytte Bärkroth kunde roffa åt sig en felpass och placera in 2-2, vilket får ses som en vunnen poäng. Det var mycket ytor åt båda håll matchen igenom och det såg virrigt ut för Öis över hela planen.

Hemmalaget Örebro förlorade återigen. Det var Brommapojkarna som drog längsta strået i en jämn batalj. Örebros försvar såg inte synkat ut och BP kunde göra två enkla mål. Däremot lyckades ÖSK skapa en del framåt, BP såg stundtals pressade ut i 90+. Det var en del fina kombinationer i offensiven som mycket väl kunnat mynna ut i en kvittering. Iallafall är det något ÖSK kan bygga vidare på.

Avstängd: Daniel Gustavsson (ÖSK)

Denna match tror jag kommer lägligt för hemmalaget, ett Örgryte som måste börja vinna och är ännu mer pressade än Örebro i det läget man befinner sig i tabellen. Tycker Örebro har mer kvalitet i sig än de visat och det kommer Örgryte få syna i denna match när det kommer lämnas fria ytor.

Spel: Örebro vinner matchen till 2.03 hos Pinnacle

This is the stats tab
This is the post tip