Allsvenskan bjuder på Örebro-Östersund på söndagen.
Mitt speltips: Rak seger på hemmalaget.
1.75 hos bet365 .

Örebro gjorde en mycket fin insats borta mot DIF på onsdagen. Behöver absolut inte skämmas för 2-1-segern. Såg faktiskt rätt okej ut även i premiären mot AIK där de förlorade med 2-0 i en jämn match. Tycker ändå det finns mer att hämta ur ett par spelare i laget fortfarande.

Får nu vila torsdag, fredag och lördag inför Östersundsmatchen, vilket är en stor fördel.

Östersund åker buss land och rike runt. Var nere i Stockholm förra helgen och hade hemmamatch mor Sirius på torsdagen. Ska nu ner till Örebro igen efter bara två matchfria dagar. Knappast optimalt.

Sen håller jag inte Östersund högt alls för dagen. De var ett av seriens sämsta lag redan i fjol och har sedan dess tappat flera tongivande spelare. Tror de får det tufft att hänga kvar. Var underlägsna mot Bajen i premiären, vilket var väntat. Föll sedan rättvist hemma mot Sirius. Uppsalalaget spelades ner som favorit under matchen, vilket säger en hel del. Tror inte Sirius är favoriter på bortaplan mot särskilt många lag den här säsongen.

Tycker det här är en typisk match ett stabilt mittengäng som Örebro bara vinner. Det är här de lägger grunden för säsongens placering på plats 8-11. Med bra truppläge och en extra vilodag ska de ha toppchans mot ett uddlöst Östersund här.

Speltips Örebro vs Östersund:
1 - odds 1.75 bet365 .

This is the stats tab
This is the post tip