SVERIGES BÄSTA STARTBONUS - Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365 .

Lördagens enda allsvenska match spelas i Örebro. Sirius gästar.
Mitt speltips blir specialaren: Båda lagen gör mål och över 2,5 mål i matchen.
1.83 hos bet365 .

ÖSK med fyra pinnar ner till kvalplats. Sirius ligger åtta poäng före och har faktiskt häng på Europaplatserna med en tredjedel av serien kvar.

Rekommenderade det här spelet i Sirius måndagsmatch mot Falkenberg. Trots 0-0 fram till minut 68 satt spelet relatvit bekvämt till slut. Sirius såg ut ungefär som de gjort större delen av säsongen:
- Vassa framåt med Sugita, Vecchia och Björnström i spetsen.
- Sårbara bakåt för bollar in i straffområdet och för bolltapp i speluppbyggnaden.

Totalt har de lyckats hålla nollan i två matcher på hela säsongen. Samtidigt har de bara misslyckats att näta själva i fyra matcher på hela säsongen. Är ett topplag framåt men ett nedre mittenlag bakåt.

Örebro saknar defensive mittfältsankaret Johan Mårtensson. Även poängspelaren Seger är avstängd, men ska inte spela så stor roll. Får tillbaka Hummet, Elfsborgslånet som gjort stor succé sedan han kom in i laget. Bildar en okej offensiv tillsammans med spelare som Besara och Jake Larsson bland annat. På hemmaplan borde de ha vad som krävs för att näta mot Sirius.

Annars har ÖSK inte varit lika målglada som Sirius rent generellt. Men det här tror jag blir en match som präglas av Rydströms gäng mer än något annat. Dvs, tror på en öppen match med målchanser åt bägge håll. Sirius har gjort en kanonsäsong och har allt att vinna nu. Kontraktet är klart och nu handlar det om huruvida laget kan utmana om Europaplatserna in i mål eller inte. Örebro har inte kopplat av bottenlagen helt än, men de är inte fullständigt indragna i nedflyttningsdramatiken just nu. Så de behöver inte gå in i den här matchen med ambitionen att ta den poäng de har från matchstart till varje pris.

Borde vara mycket bra chans för bägge lagen att näta här. 1-1 är nog inget av lagen särskilt nöjda med, så tror inte vi stannar där.

BLGM + över 2,5 känn bra här. 1.83 hos bet365 .

This is the stats tab
This is the post tip