ÖSK och Sirius gör upp i sista gruppspelsmatchen i cupen.
Mitt speltips: Över 2,5 mål i matchen.
1.72 hos Betsafe eller Nordicbet .

Tycker det är upplagt för ett överspel här. Kan även vara ett riktigt bra livespelsobjekt beroende på läget i matchen. Förutsättningarna:

1 Sirius 2 1 1 0 2-1 4
1 Trelleborg 2 1 1 0 2-1 4
3 Örebro 2 1 0 1 7-1 3
4 IF Lödde 2 0 0 2 0-8 0

Sirius och Trelleborg har alltså fyra poäng vardera, samma målskillnad, samma antal gjorda mål och lika i inbördes möten inför sista matchen. För att Sirius ska ta sig vidare behöver laget göra bättre resultat mot Örebro än vad Trelleborg gör mot Lödde. Örebro är helt beroende av att Lödde tar poäng mot Trelleborg för att ha chansen att gå vidare. Lödde och Trelleborg spelas samtidigt.

Två lag som måste vinna alltså. För Sirius del behövs det troligen vinnas med mer än ett mål då det är tänkbart att Trelleborg städar av Lödde. Kryss borde vara rätt dött.

Jag bortser lite från Löddematchen då det motståndet är rätt svagt. Men bägge lagen skapade en hel del mot Trelleborg och det borde inte blivit poängtapp för något av lagen sett till hur det såg ut tycker jag.

Sirius bygger om rejält då de tappat bland annat Vecchia, Hjalmar Ekdal och Elias Andersson från i fjol. Också en ny tränare i form av unge Bäckström. Verkar som han komer fortsätta på Rydströms bana med stor ambition kring ett eget offensivt spel. Försvaret var den stora svagheten i fjol och jag tvekar på att det blir bättre i år. Fått in Nwadike från Landskrona som mittback, kan säkert bli bra på sikt, men ingen allsvensk toppback än. Sugita har dragits med skador och är troligen out här (tyvärr för överspelet).

Örebro har tappat Besara och Oscar Jansson, vilket är stora tapp. Men har fått in Walker och permanentvärvat Denniz Hummet (succélån i fjol), vilket är två bra värvningar. I övrigt är det till stor del samma trupp som tidigare. Finns ett par unga offensiva spelare som borde kunna ta ytterligare kliv den här säsongen (tänker på Seger och Jake Larsson bland annat).

Jag tror på bra chans för en rätt öppen match med två lag som verkligen går för att vinna. Mycket bra chans för bägge att näta och med tanke på att kryss mest troligt är uselt för bägge tror jag inte vi landar på 1-1. Överspelet känns därmed klart bra.

This is the stats tab
This is the post tip