Över 2,5 kassar i Örebro-Häcken spelas.

1-1 när de här lagen möttes förra veckan. Att det stannade på två mål i den matchen var inte logiskt sett till matchbild och den oerhörda mängd målchanser framför allt Häcken skapade.

Alms Häcken spelade mot Leipzig i veckan och valde då att rotera lite i laget. Smart, med tanke på att det dubbelmötet var kört. Borde vara hyfsat utvilade i den här matchen. Finns dock en del defensiva bekymmer:
Kari Arkivuo och Rasmus Lindgren är avstängda.

Offensivt finns det alltid bra spets i form av Irandust, Paulinho, Kamara, Jeremejeff, Mohammed och Lundberg.

Örebro har sålt Hines-Ike nyligen och väntar fortfarande på att få in en ersättare. Lorentzon har inte tränat på hela veckan och är ett frågetecken här. Kan alltså vara så att två spelare (Hines-Ike är ju garanterat out) ur det som varit den ordinarie backtrean i år missar matchen. Gerzic fortfarande avstängd efter sitt gula.

Offensiven är väl okej så länge Besara, Rogic, Omoh och Igboananike är tillgängliga - vilket samtliga är här. Gjort mål i samtliga sju hemmamatcher den här säsongen.

Det här är en klassisk mittenmatch mellan två lag som inte behöver vara särskilt oroliga neråt i tabellen. Häcken SKA ju blicka uppåt - den här truppen ska vara topp sex i den här serien. Örebro har hemmaplan och mot bakgrund av det en självbild att dem ska ta tag i den här matchen och föra spelet. Så jag tror det kan bli rätt så fartfyllt mellan två lag som går för det.

Defensiva avbräcken gör att övern känns extra bra - en sån som Rasmus Lindgren är oerhört viktig för Häckens försvarsspel. Så här tror jag bägge lagen kan näta och det stannar nog inte på 1-1 igen.

1-2 till bortalaget?

This is the stats tab
This is the post tip