Två formsvaga lag ska göra upp under tisdagskvällen. Hemmalaget Örebro hade tre raka förluster innan de lyckades klara av ett oavgjort resultat mot Öster senast. En jämn match där lagen hade svårt att skapa farliga chanser och etablerat spel. Örebro tog iallafall med sig en viktig poäng men får klara sig utan Nasiru Moro som tog rött kort på övertid. Örebro börjar ge speltid till nyförvärven och förhoppningsvis kommer Custovic och Moses att bidra med fler minutrar redan i denna match.

Skövde förlorade lite förvånande senast mot Östersund. Kanske berodde det på att Jack Cooper Love inte fanns med i truppen då han spelar med Elfsborg. En reaktion blev det och Skövde hade svårt att skapa chanser och till denna match är även Mikael Mörk borta. Således två viktiga offensiva spelare som missar matchen mot Örebro.

___

Tycker att Örebro ska ha bra chans hemma på konstgräset att få med sig minst en poäng. Skövde såg väldigt uddlöst ut senast och förutom Cooper Love har man Mörk borta som de ofta söker vid fasta situationer. Örebro börjar få tillbaka lite spelare och med nyförvärven kommer de snart få utdelning. Här tror jag verkligen att Örebro har bra chans att ta en efterlängtad trea mot ett Skövde som säkerligen lär prioritera defensiven här. Det gäller för Örebro att locka upp Skövde och sätta tempot i matchen, krysset ligger dock nära här således väljer jag insatsen tillbaka vid oavgjort.

Spel: Örebro draw no bet till 1.60 hos 888sport

This is the stats tab
This is the post tip