Tror på topptippade gästerna i kvällens match i Örebro.

DIV 2 NORRA GÖTALAND
2. Skövde AIK 9 5 2 2 25-11 14 17
9. Örebro Syrianska IF 9 4 0 5 17-20 -3 12

Örebro/Syr hemma
3 2 0 1 7-5 2 6

Formen
F, F, F, V, V

Senaste match
Gunnilse - Örebro Syrianska 4-1

Skövde borta
4 3 1 0 18-3 15 10

Formen
O, O, V, V, V

Senaste match
Skövde AIK - Skoftebyn 0-0

Skövde AIK var med och högg om uppflyttning förra säsongen och ser nog sin chans i år. Ligger en poäng bakom Vänersborg som leder, och har visat upp goda resultat överlag. Två raka kryss nu som ligger dem lite fatet - liksom de två förlusterna på de tre första omgångarna - men nu har man chansen att hitta tillbaka in i vinnarspåret. Coach Charbel Abraham:
- Nu gäller det för oss att hjälpa varandra och hitta tillbaka till vår spelidé. Samt ha fokus på vår prestation och inte på resultatet. Då blir allt enklare och då ska vi börja vinna matcher igen, säger han till hemsidan. Precis som chefen Tobias Holm är inne på lär Örebro Syrianska fokusera på defensiven mot ett bättre motstånd. De har förlorat tre raka matcher 2-3 mot Uddevalla, 2-4 mot Lidköping och nu senast 1-4 borta mot nästjumbon Gunnilse. Inte direkt några drömresultat...
Men jag tror inte att man lyckas freda sig mot ett segersuget Skövde i dag, som lär kunna hitta in bakom den trassliga backlinjen i Örebro Syrianska. Kan säkert bli en målsnål match, men jag tror att Skövde drar det längsta strået.
- Florian Brahimi är inte tillgänglig på grund av skada. Men Emil Eriksson går in i truppen, fri från sin efterhängsna skada, avslutar Charbel.

SPELTIPS
Lirar rak 2 til 1,88 hos Unibet (2/5 units)

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter

This is the stats tab
This is the post tip