Krisen fortsätter för satsande Örebro. Trots tränarbyten så kommer laget aldrig riktigt igång. Senast ställdes laget mot Örgryte och började matchen svagt. Första halvlek tillhörde helt Örgryte och det var nära att matchen var helt punkterad innan laget kom igång. Andra halvlek var betydligt bättre, laget vågade spela fotboll, skapade en del chanser och fick en straff som man tyvärr missade. Lite otur att Örebro inte fick med sig någon poäng i matchen, däremot så måste man se mycket mer hungriga ut matcherna igenom för att vända säsongen. Något tal om topplaceringar kommer det iallafall inte att bli, får nog inrikta sig på att ha god marginal till bottenstriden.

Trelleborg tog sin viktiga seger mot Norrby och hakade på i toppen. Med två tidiga mål lyckades laget hålla undan mot ett Norrby som aldrig är enkelt att spela emot. Nu möter man Örebro i ett passande läge med tre raka förluster. En seger här så lär de verkligen kunna bli en het kandidat till topp 3. Det väntar också ett transferfönster där Trelleborg har mycket att vinna på. De lär inte förlora någon spelare och kan säkerligen spetsa till ytterligare.

Avstängda: Niclas Bergmark (ÖSK), Axel Andresson (ÖSK)

___

En liten förbättring senast för ÖSK men tror det kommer behövas ännu mer förändringar för att få med sig resultaten. Det syns alltför väl att laget inte är i harmoni och effekten med Axel Kjäll blev kortvarig. Trelleborg är stabilare och helt enkelt bättre just nu och jag tror de får med sig minst en poäng ifrån detta möte.

Spel: Trelleborg X2 till 1.65 hos bet365

This is the stats tab
This is the post tip