Speltips: Under 2,5 mål till 2.00 hos Pinnacle
______
Läget börjar bli pressat för Örebro som för närvarande befinner sig på kvalplats och där man inte tagit en trepoängare sedan 14 maj. Detta trots att laget stundtals spelat rätt så bra men nu återigen hamnat i ett negativt stim. För gästerna Trelleborg flyter det mesta på bra där man nu är 7:a med 18 poäng efter 12 omgångar. 


Örebro
Senaste match: Helsingborg - Örebro 1 - 0
xG:
Skott/skott på mål: 4/2 - 10/3
Possession(%): 39 - 61
Hörnor: 3 - 5
Ett gästande Örebro som inte direkt visade någon respekt för Helsingborg när de började starkt och vågade spela fotboll. De kontrollerade matchen i stora drag och skapade ändå mycket målchanser även om de hetaste uteblev. Bra prestation men där man återigen inte får resultaten med sig. 


Trelleborg
Senaste match: Trelleborg - Brage 1 - 0
xG:
Skott/skott på mål: 5/4 - 3/0
Possession(%): 44 - 56
Hörnor: 9 - 3
Inte speciellt öppet var det inte heller här där två för dagen försvagade lag drabbade samman. Återigen fanns ändå ytorna och chanser men där det var alldeles för uddlöst i båda straffområdena. Brage hittade ett par vassa omställningar men Trelleborg spelade bäst fotboll och drog längsta strået.

Säkrad defensiv när viktiga poäng står på spel 

Återigen en sådan där match som måste vinnas för Örebro. Det är ett pressat läge nu och det kommer behöva ske mycket förändring under sommaruppehållet. Positivt senast var att man satte försvarsspelet till skillnad från de två matcherna innan och nånstans är det där laget måste börja. Sebastian Crona fick chansen på innermittfältet och förhöll sig mycket centralt framför mittbackarna, som också skötta sig bra. Nu var det istället offensiven som blev lite lidande men där det ändå finns mycket kvalitet på planen. För Trelleborgs del har Zander Hyltoft gjort 6:a-rollen med bravur. Där har man också mycket täckning av de andra mittfältarna där man oftast bara lämnar Bohman ensam i anfall. Tror denna match också blir rätt så försiktig där man fortsätter hålla ett samlat mittfält och spelar riskminimerat när det står så mycket på spel. Defensiver sätter tonen i denna match. 


Speltips: Under 2.5 mål till 2.00 hos Pinnacle

This is the stats tab
This is the post tip