Speltips 1: Utsikten X2 (+0.5) till 1.75 hos Svenska Spel

Speltips 2: Över 2.5 mål i matchen till 2.00 hos Svenska Spel

________

Läget börjar bli allt mer stressat hos Utsikten som nog tagit ut den allsvenska platsen lite för tidigt. I Superettan handlar det mycket om mentaliteten och det går att ta poäng från precis alla lag. Sedan har Utsikten fått en hel del med sig under säsongen och verkligheten börjar kanske ta ut sin rätt nu. Däremot är laget väldigt svårt att spela emot och besitter en hel del kvalitet. För Örebro SK tog säsongen rejält fart under hösten efter att Kalle Holmberg anslutit. Laget har verkligen trummat igång och börjar sakta men säkert gå mot ett nytt kontrakt, däremot blev det en missräkning senast och nu har man inte råd med fler sådana.


Örebro
Senaste match: Brage - Örebro 2-1
xG: 1.68 - 0.59
Skott/Skott på mål: 16/4 - 14/4
Possession(%): 54 - 46
Hörnor: 9-4
En svängig och fartfylld match på konstgräset i Borlänge där Brage ändå var snäppet vassare. Örebro var slarviga i defensiven under hela matchen och släppte till för mycket chanser. Tillslut fick Brage utdelning och kunde också göra 2-1 precis före slutvisslan. Väldigt sur förlust för Örebro.

Utsikten
Senaste match: Utsikten - Trelleborg 2-3
xG: 1.81 - 1.32
Skott/Skott på mål: 15/4 - 9/7
Possession(%): 49 - 51
Hörnor: 7-3
Återigen en sådan där match där man inte fattar någonting när Utsikten spelar. De fick med sig 2-0 i ht efter att två riktigt bra pressaktioner givit resultat. Trelleborg skulle dock reducera på en målvaktstavla och sedan kom det gamla vanliga röda kortet för Utsikten och då var det hejdå. De fick dock en gratisbiljett in igen när även Trelleborg fick ett rött kort men det hjälpte föga och istället kunde gästerna ta hem segern.

Avstängd: Erik Gunnarsson (Utsikten). Mittbacken som varit viktig för Utsikten i år och

Dags att vakna, Utsikten!

Givetvis lite riskfyllt att tro på ett lag som inte ser ut att vara i balans. Däremot har de kvalitet och är otroligt jobbiga att spela emot med sitt man/man-spel och sina vinnarskallar. Ibland vänds det dock emot sig men nu måste man lägga all frustration åt sidan mot domarna. Här är Utsikten underdogs men det är inte så att de möter Västerås, GAIS eller Östers IF. Utan ett Örebro som förvisso är i bra form men inte så att de imponerar något nämnvärt utan detta kommer att bli en jämn match som i princip kan sluta hursomhelst. Det finns en skyttekung i vardera lag och överlag en offensiv kreativitet och påfyllnad som alltid skapar mycket målchanser. Tror vi får se en ny kaotisk match med en svängig matchbild, något rött kort och en hel del mål. Det är även dags för Utsikten att ta poäng, vilket vi får bra odds på.

Speltips 1: Utsikten X2 (+0.5) till 1.75 hos Svenska Spel

Speltips 2: Över 2.5 mål i matchen till 2.00 hos Svenska Spel
This is the stats tab
This is the post tip