Örgryte tar emot Brommapojkarna på tisdagen.
Mitt speltips: Över 2,5 mål i matchen. Lucky Sports .

BP har haft över 2,5 mål i 10/13 seriematcher hittills.
ÖIS har haft det i 8/13.
Tvåan mot fyran i snittmål/match totalt sett i Superettan. Lyckats hålla två nollor var hittills.

Med andra ord är det två målglada lag som ställs mot varandra den här gången. Ingen garanti för att även den här matchen blir målrik, men aldrig fel att ha statistiken med sig. BP spelar en väldigt rolig fotboll och vill vara kreativa och framåtlutade. Tvåa vad gäller gjorda mål och har även högt xg. Ställs mot ett ÖIS som inför omgången bara har ett lag som är sämre vad gäller insläppta mål. BP släpper dock till lite för många målchanser för att bli ett riktigt topplag över tid. Saknar defensive mittfältaren Maripuu, som är avstängd.

Örgryte har tappat duktige Zeljkovic till Värnamo. Har ändå en offensiv som borde vara bra nog för att såra BP. Säsongen hittills naturligtvis en stor besvikelse. Trots det usla tabelläget är BP hemma ändå en match de själva ser som en vinnbara match. Så jag räknar med att de bjuder upp till dans spelmässigt och då har vi en fin match att se fram emot.

Brukar inte kasta mig på överspel pre-match normalt sett. Men tycker BP är ett riktigt överlag i den här serien och mot ett defensivt ÖIS blir jag inte förvånad om det blir minst två mål för deras del. Samtidigt bör Örgryte ha bra chans att peta in minst en boll på hemmaplan. Så att bägge lagen nätar känns troligt och jag tror inte vi stannar på 1-1.

This is the stats tab
This is the post tip