Jag tror att Örgryte ångar på i Superettan mot ett beskedligt Gefle.

Förra säsongen
ÖIS - Gefle 1-1
Gefle - ÖIS 0-1

SUPERETTAN
1. Orgryte 6 5 1 0 12:4 16
12. Gefle 6 2 1 3 7:9 7

Öis hemma
2 2 0 0 4:1 6

Formen
V, V, V, O, V

Senaste match
Degerfors - Öis 0-1

Gefle borta
3 1 1 1 4:4 4

Formen
F, O, V, F, F

Senaste match
Gefle - Halmstad 1-3

Jag fortsätter spela för Öis och mot Gefle. Plockade Öis dnb borta mot Degerfors med framgång. Plockade Halmstad borta mot Gefle med framgång. Båda i senaste omgången och nu möts lagen här. Öis har fått väldigt god utdelning poängmässigt men det är inte orättvist heller. Laget spelar bra fotboll just nu. Anfört av seriens just nu bästa spelare Diego Montiel. Killen öser in poäng från sin släpande anfallsroll - grym på fasta och både en bra avslutare och framspelare. Han bär laget på sina axlar och så länge han spelar så här kan Öis drömma om Allsvenskan på allvar.

Gefle spelar med små resurser. Jag tycker att offensiven är ganska svag och orutinerade Bergmark-Wiberg gör det bra, men det känns som det är upp till honom att sätta dit bollarna - för i övrigt finns inte så många som kan göra det. Mot Halmstad senast var man faktiskt aldrig nära. HBK fick spela runt och emellan och ett lag med bättre självförtroende än HBK hade straffat Gefle Snabbare . Nu blev det ändå 1-3 till gästerna. Jag tror att Gefle kommer få slåss om kontraktet och med den smällen senast tror jag att ett Öis i gott slag kommer bli för tufft.

Öis trupp

Målvakter 1. Stojan Lukic 30. Oskar Blank
Försvarare 3. Kalle Lindblad 6. Hannes Sahlin 18. Jacob Ericsson 22. Filip Almström Tähti 23. David Engström 29. Danny Ervik
Mittfältare 7. Daniel Sliper 8. Jakob Lindström 9. Simon Nilsson 14. Daniel Paulson 17. Emil Skogh 20. Diego Montiel 27. Jens Cajuste
Anfallare 10. Mohamed Said 15. Gustav Ludwigson 96. Alibek Aliev

Det blir två ändringar i truppen jämfört med senast. Oskar Blank är tillbaka i truppen igen istället för Hjalmar Bäckström. Anton Lans synade det röda kortet senast och är således avstängd i morgondagens match. In kommer istället Mohamed Said (Öis hemsida)

Gefles hemsida

– I stort sett är alla tillgängliga, Zarkovic lämnas hemma på grund av en liten känning och vi har honom hellre i riktigt träning istället för att riskera något, säger Johan Mjällby.

SPELTIPS
Gefle spelar mest på motståndarnas misstag och så länge Öis håller fokus så vinner man detta. Rak hemmaseger ger inte mer än 1.62 hos FastBet . Jag spelar i stället Öis att vinna och hålla nollan till 2.60 hos samma bolag (2/5 units)

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter

This is the stats tab
This is the post tip