Formen är god och truppläget nästintill intakt hos hemmalaget Örgryte. Har nu åtta raka matcher utan förlust i Superettan och förutsättningarna är goda för att slippa nedflyttningsplatserna. Men för det krävs seger idag mot Landskrona BoIS vilket skulle göra att de går om i tabellen.

Örgryte roterade lite i cupen och åkte då på en förlust mot Div.2-laget Onsala. Lite förvånande var det men fokuset har hela tiden varit på Superettan och försöka ta sig ur den krissituation laget befunnit sig i under stora delar av säsongen.

Motståndarlaget Landskrona BoIS har haft en negativ trend som påbörjades strax innan sommaruppehållet och har egentligen bara fortsatt. Inte många resultat har gått deras väg. Senast blev det dock en ändring på det då laget lyckades vända hemma mot Trelleborg. I cupen blev det också seger mot Div.2-laget Österlen. Återstår att se vart vi har Landskrona nu…

Ser framför mig en tillknäppt match här där viktiga poäng står på spel. Förväntar mig ett lägre Landskrona som egentligen är nöjda med ett oavgjort resultat här. Örgryte lär fortsätta trycka på men tycker att siffrorna senaste hemmamatchen (5-1) var överdrivna.

Spel: Under 2,5 mål till 2.00 hos bet365

This is the stats tab
This is the post tip