Något besviken senast som rekade Sandviken dnb första halvlek. Sett till matchbilden kunde det varit 2-0 Sandviken efter den första halvleken. De skapade chans på chans och fullständigt körde över Örgryte första 25 minuterna. Därefter gör Öis ett nickmål på sin första chans och luften gick lite ur Sandviken. Det märktes ju längre matchen led att Sandviken verkligen har en offensiv som kan såra Örgryte men att inte göra mål på alla chanser de skapar gör att det tillslut öppnar upp sig för mycket bakåt. De utnyttjar ett lag från en högre division.

Inför match två finns det tyvärr ingen annan taktik att hämta än att köra full fart framåt återigen för Sandviken. Det kommer nog Örgryte att gilla då det kommer finnas stora ytor för kontringar mot en redan svag backlinje. Tror vi får se en öppen första halvlek och då gillar jag överspelet.

Spel: Asian över 1 mål i första halvlek till 1.70 hos bet365