bet365 livestreamar matchen.

I den andra omgången av den spanska cupen, Copa del Rey, ställs La Liga laget Villarreal mot Orihuela, som spelar i Segunda B, alltså den tredje högsta ligan i Spanien. Självklart är Villarreal stora favoriter till att vinna matchen och gå vidare, men ändå inte på oddsmarknaden som erbjuder bra värde på att Villarreal tar en ledning redan före pausvilan och håller den matchen ut. Det ska Villarreal klara av minst två gånger på tre försök, vilket inte speglas i oddsen som marknaden erbjuder, i mitt tycke.

Det är svårt att hitta något bra att skriva om Orihuela, som ligger sist i grupp 3 i Segunda B divisionen. Efter 19 spelade omgångar har de släppt in 37 mål, vilket är flest av alla. Framåt har de lyckats peta dit 16 bollar. Det är bara ett lag i gruppen som har gjort färre mål än Orihuela. De har tagit sig vidare i cupen genom att slå UE Cornella, som också spelar i Segunda B. Detta har Orihuela gjort, med en man mer på planen i 45 minuter, i en match som slutade mållöst och gick därefter till straffar.

Det som chockade många med Villarreal var att de i den första omgången av cupen valde att ställa upp med rätt så bra lag. Då menar jag inte bara att de använde sig av bänkspelarna, utan att även sådana som playmakern Cazorla fick spela. Carlos Bacca fick starta och gjorde tre mål. Villarreal vill gärna gå långt i turneringen, då den är deras ända chans att vinna något. Formen är fenomenal med tre raka segrar i La Liga, som har kommit mot Sevilla borta, Getafe hemma och Real Sociedad på bortaplan.

Vad väntar härnäst då för Villarreal? Den 19 januari 2020, klockan 16:00 ska Villarreal spela hemma mot Espanyol i La Liga. Det ger dem alltså hela 7 dagars vila. Det innebär att Villarreal återigen har möjligheten att ställa upp med ett väldigt bra lag när de åker till Estadio Municipal Los Arcos och ska spela inför cirka 7 000 åskådare. Jag ser inte att Orihuela har någonting att sätta emot utan att detta blir en enkel affär för Villarreal, som ska ha en ledning redan innan pausvilan och behålla den till slutet.

Jag lägger ett spel på att Villarreal vinner den första halvleken och sedan även matchen till 1.72 i odds hos bet365 .

This is the stats tab
This is the post tip