Ett till speltips, denna från Luzern Interlaken-express med otroliga vyer runtomkring.

Orlando City kryssade i premiären mot Houston Dynamo i en match där de ändå förtjänade att få mer med sig. Det var inte en misskavalkad, men de skapade trots allt fler chanser än Houston, som förövrigt målade via en straff.

Vidare har jag låst in siktet på lagens målstatistik då motståndet läcker värre än någonsin och noterar att 6 av Orlandos 8 senaste matcher gått över 2.5 mål, trots att de har en målis som jag uppskattar (Gallese).

Mexikanska ligans sämsta målvakt?

Motståndarna Santos Laguna har inte alls kunnat motsvara förväntningarna som det funnits på dem.

De har släppt in 2+ mål per match i varje match utom krysset mot defensiva Atlas. En stor anledning till detta, utöver en svag backlinje, stavas Lajud.

Reservmålvakten Lajud är IMO den sämsta målvakten i hela Liga Mx, något han visat gång på gång efter att han fått chansen efter ordinarie Acevedos skada. Vi snackar om minst 1 rejäl tabbe per match och den senaste matchen mot Houston var inget undantag. Ofta felplacerad, smidig som ett kylskåp och fastfrusen på mållinjen vid varje inlägg.

Inatt är det alltså dags igen och jag kommer alltid att spela över 2.5 mål i Santos matcher så länge som det betalar över 1.80 och Lajud spelar. Faktiskt så gör jag det ofta även om ordinarie Acevedo startar.

Just nu betalar bet365 1.85 på över 2.5 mål och således kliver vi in. Även Orlando ö 1.5 eller hemmaseger lockar.

Vamos!
This is the stats tab
This is the post tip