Orlando City:

Ordinarie MLS-säsongens sista Floridadust mellan Orlando och Inter Miami. Robin Janssons Orlando föll borta mot New York City FC, 0-2, senast men har ändå säkrat en slutspelsplats. Orlando är tvåa i den östra konferensen och har varit ett av MLS mest formstarka lag under den andra halvan av säsongen, där uruguayanen Facundo Torres varit i finfin form.

Nederlaget senast var Orlandos första förlust på sex matcher. Till matchen mot Inter Miami ser Favian Loyola och Antonio Carlos ut att missa.

Inter Miami:

Tata Martinos gäng tog en planenlig och bekväm 4-0-seger mot jumbon Toronto senast och möjligheterna att nå playoff är alltjämt i högsta grad vid liv. Inter Miami har fem poäng upp till FC United, men två matcher till godo, och sedan ankomsten av tränare Martino tillsammans med Lionel Messi, Sergio Busquets och Jordi Alba har Inter Miami varit ett av MLS mest formstarka lag.

Allt är dock inte guld och gröna skogar för Martino, som i 4-0-segern fick se både Messi och Alba ådra sig skador. Martino har sagt att duon inte kommer till spel här, vilket är tunga avbräck förstås. Messi gjorde två mål när Inter senast besegrade Orlando, 3-1, i ligacupen.

Inter Miami har dessutom finalen i US Open som väntar på onsdag, vilket stjäl lite fokus, även om Martino förstås är piskad att vinna här.

Målglad match – trots tunga avbräck för Inter Miami?

Det går inte att komma undan från att Messi och Alba är två tunga, tunga avbräck för Inter Miami, som minskar segermöjligheterna för The Herons i skriande poängbehov. Samtidigt har Orlando redan säkrat slutspelsplatsen. Senaste mötet lagen emellan blev målglatt och Inter Miami har bjudit på flera målkalas de senaste veckorna – både med och utan Messi – och Orlando brukar också kunna bjuda på målglada matcher. Över 2.5 mål finns till 1,63 hos Pinnacle .
This is the stats tab
This is the post tip