bet365 livestreamar matchen.

Två formstarka lag möts när Orleans tar emot Lens på Stade de la Source i den franska andra divisionen, Ligue 2. Marknaden har Lens som en liten favorit till seger, eftersom de har tre raka segrar. Orleans har dock ryckt upp sig efter en mardrömsstart och är ett mycket bättre lag än vad tabellen visar. Orleans har börjat plocka poäng och har ingen förlust på de tre senaste matcher. Med en stor hemmaplans fördel så ska inte Orleans vara underdog i denna match, som i mitt tycke är helt öppen.

Ligue 2 kunde inte ha börjat värre för Orleans, som bland annat efter fyra omgångar endast hade en poäng. Allting gick emot dem till en början, men de har också fått ordning på allting nu. Orleans har gått från klarhet till klarhet. Efter en mängd poängtapp tog Orleans två viktiga kryss mot topplagen Ajaccio (2:a) borta och Le Havre (4:a) hemma. Senast blev det en 2 - 1 seger borta mot tabellfemman Troyes. Så det är långt ifrån dåligt motstånd som Orleans har fått kämpa emot på sistone.

Lens har också imponerat stort på sistone, med tre raka segrar. Dock har dessa tre segrar kommit mot lagen som ligger sist i tabellen, alltså, de lagen med absolut sämst form, för tillfället. Det har blivit 1 - 0 hemma mot Chateauroux, 2 - 0 borta mot Caen och senast blev det 2 - 1 hemma mot tabelljumbon Paris FC. Det är inget bra tecken att Lens släppte in ett mål mot Paris FC, som endast har gjort tre mål totalt på nio spelade ligamatcher. Då kommer det att bli svårt att möta Orleans på bortaplan.

Då jag inte hittar någon favorit till seger i denna helt öppna match finner jag i stället ett värde på att Orleans inte förlorar kampen. Marknaden erbjuder 1.72 i odds och det är hela 22 punkters värde, i mitt tycke. Därav blir det spel på 1X i matchen.

Själva oddset finnes hos bet365 .

---
Bekräftad startelva Orleans:
Jeremy Vachoux, Gauthier Pinaud, Cedric Cambon, Alioune Ba, Stephane Lambese, Hicham Benkaid, Joseph Lopy, Maxime D'Arpino, Yohan Demoncy, Vincent Thill & Aurelien Scheidler.

Bekräftad startelva Lens:
Jean-Louis Leca, Jonathan Gradit, Zakaria Diallo, Aleksandar Radovanovic, Clement Michelin, Yannick Cahuzac, Guillaume Gillet, Tony Mauricio, Charles Boli, Florian Sotoca & Massadio Haidara.
---

This is the stats tab
This is the post tip