På Estadio El Sadar ska nykomlingar i den spanska La Liga Osasuna ta sig an storlaget Atletico Madrid. Överlag har Osasunas första säsong i toppdivisionen sett bra ut, där de parkerar på en elfte plats efter 28 spelade omgångar. På hemmaplan har de tagit flest poäng, men denna gång får de klara sig utan sin högljudda publik. Gästerna Atletico Madrid som oavsett är starka på bortaplan måste börja plocka trepoängare för att inte tappa mer mark i kampen om de åtråvärde Champions League platserna.

Osasuna saknar fortfarande sin vassaste spelare i offensiven, i anfallare Ezequiel Ávila som är fortsatt skadad. Det är även anfallaren Enrique Barja och mittfältaren Robert Ibañez. Detta gick att märka i deras omstart borta mot Real Sociedad, där Osasuna krigade till sig en pinne genom att sätta dit ett mål på straff, vilket för övrigt var lagets enda skott på mål, och sedan bara släppa in ett mål mot ett Real Sociedad som slet med att hitta formen efter Corona-uppehållet. Matchen slutade 1 - 1.

Det gjorde även Atletico Madrids match, borta mot Athletic Bilbao. Även om Atletico Madrid fick klara sig utan sin hemmapublik så spelade de återigen briljant på sin hemmaplan. De tog ledningen i matchen men bara några minuter senare kvitterade Diego Costa, som äntligen har hittat lite magi i sin form. Han blir viktig för Atletico Madrid i de kommande matcher, för mål måste Atletico Madrid göra. Hela lagen gjorde en stabil insats och var nära att ta samtliga tre poäng, så revanschlusten är på topp här.

Då Osasuna inte lyckas skapa så mycket framåt utan Avila, samt har problem att hålla tätt bakåt, blir detta en tuff uppgift för dem. När dessutom Atletico Madrid är piskade att vinna, för att inte tappa mark till Sevilla, Real Sociedad och Getafe, som alla ligger ovanför dem i tabellen, är det all fokus på att ta tre poäng i denna bortamatch. Att vinna denna match är något som Atletico Madrid helt klart borde klara av att göra betydligt fler än nästan varannan gång - som marknaden föreslår med vinnaroddset.

Speltips Osasuna - Atletico Madrid:
2 (2 asian hcp -0,5) - odds 1.90 hos Nordicbet & Betsafe .

---
Bekräftad startelva - Osasuna:
Ruben Martinez, Unai Garcia, Aridane Hernandez, David Garcia, Toni Lato, Roberto Torres, Jon Moncayola, Darko Brasanac, Inigo Perez, Enric Gallego & Jose Arnaiz.

Bekräftad startelva - Atletico Madrid:
Jan Oblak, Santiago Arias, José Giménez, Stefan Savic, Renan Lodi, Saúl Ñíguez, Hector Herrera, Angel Correa, Koke, João Félix & Diego Costa.
---

This is the stats tab
This is the post tip