Stormakten Atletico Madrid är i strålande form när de gästar Osasuna på Estadio El Sadar, i den spanska La Liga. Med en seger i Madridderbyt i ryggen är självförtroendet helt på topp. Osasuna har inlett sådär och parkerar i mitten av tabellen. Kvalité finns, men inte nog för att stoppa Atletico Madrids framfart, i mitt tycke, som får mitt speltips i ligamatchen.

Jagoba Arrasate och hans Osasuna gjorde en bra säsong i fjol när de nådde en final i Copa del Rey och slutade sjua i tabellen. Förväntningar finns för denna säsong. Dock har inte starten motsvarat dem ännu. Ett av problemen har varit att få till skott på mål. Speciellt sist då det blev mållöst hemma mot Sevilla. Innan dess två raka förluster mot Getafe och mästarna FC Barcelona.

Humöret är på topp hos Diego Simeone och hans Atletico Madrid, som i helgen besegrade storebrorsan Real Madrid med 3 - 1. Tre nästan identiska mål nickades in av Alvaro Morata två gånger om samt av Antoine Griezmann, som nätade sitt andra mål för säsongen. Bortsett från nederlaget mot Valencia har Atletico Madrid inlett bra, med bland annat en 7 - 0 seger över Rayo Vallecano.

Brutal inbördesstatistik!

Osasuna har genom åren haft det svårt mot Atletico Madrid - som har vunnit de tio senaste möten. De fem senaste bortamöten har Atletico Madrid vunnit med totalt siffrorna 15 - 1. Eftersom flera spelare i Atletico Madrid är i högform, till skillnad från Osasunas anfallare som har svårt att hitta ramen, är sannolikheten stor för en ny viktoria.

Jag tar en tydlig ställning och lägger ett spel på att Atletico Madrid reser hem med samtliga tre poäng i behåll. Till en bit över dubbla pengar i odds!

Speltips Osasuna - Atletico Madrid:
2. Odds 2.16 hos Lucky Sports .
This is the stats tab
This is the post tip