bet365 livestreamar matchen.

Nykomlingar Osasuna har inlett den spanska La Liga precis som de avslutade andra divisionen - med stor succé. Osasuna har spelat två matcher, där de har en vinst och ett kryss. Det som har imponerat mest är defensiven, då försvaret har varit urstarka och inte släppt in något mål. I sin nästa match får Osasuna spela hemma på Estadio El Sadar och det är ingen mindre än ligamästarna Barcelona som kommer på besök. Jag är övertygad om att Osasunas defensiv fortsätter att imponera.

Förra säsongen vann Osasuna andra divisionen, La Liga 2, med hela 8 poäng före Granada. Den formen som de hade i andra divisionen har de behållit även i första divisionen och den räcker gott och väl. I öppningsmatchen blev det en 1 - 0 seger borta mot Leganes som sedan följdes upp av en mållös match hemma mot Eibar. I Osasuna jobbar alla spelare stenhårt, i synnerhet när laget inte äger bollen, så det är väldigt svårt att göra mål på dem. Något även Barcelona kommer att erfara.

Dock är jag övertygad om att Barcelona, som nöter ner sina motståndare, även kan nöta ner Osasuna. I offensiven saknas fortfarande Ousmane Dembele och Luis Suarez, som blir borta tills slutet av september månad, medan Leo Messi har börjat träna försiktigt men dras fortfarande med en vadskada. Även utan Messi borde Barcelona, som kommer från ett 5 - 2 målkalas på Camp Nou mot Betis, klara av att spräcka Osasunas nolla - men jag tvivlar starkt på att detta blir ett målkalas.

Barcelona har i sin tur släppt in mål i båda matcherna mot Athletic Bilbao 0 - 1 och Real Betis 5 - 2. Det hör inte till vanligheterna att Barcelona spelar många matcher utan att hålla nollan, då laget är ett av de bästa på det i La Liga, ihop med Atletico Madrid. Med tanke på hur lite Osasuna satsar på sitt anfallsspel och med tanke på hur uddlösa Osasuna var i offensiven senast mot Eibar, så borde Barcelona ha väldigt goda chanser att hålla nollan i detta bortamöte.

Till slutsatsen... Med Osasunas skicklighet i försvaret, uddlöshet i anfallet och Barcelonas stabilitet i laget, samt skadorna på anfallarna så är chanserna stora till att detta blir en "liten" Barcelona seger, något i stil med 1 - 0 eller 2 - 0 till Barcelona. Marknaden erbjuder 3.25 i odds för att Barcelona vinner och att matchen slutar med max två mål, vilket jag finner ett värde i.

Själva oddset finnes hos bet365 .

---
Bekräftad startelva Osasuna:
Ruben Martinez, Nacho Vidal, Aridane, David Garcia, Pervis Estupinan, Roberto Torres, Oier, Fran Merida, Ruben Garcia, Ezequiel Avila & Brandon Thomas.

Bekräftad startelva Barcelona:
Marc-Andre Ter Stegen, Nelson Semedo, Gerard Pique, Clement Lenglet, Jordi Alba, Sergi Roberto, Sergio Busquets, Frenkie De Jong, Rafinha, Antoine Griezmann & Carles Perez.
---

This is the stats tab
This is the post tip