Den fjärde omgången av den spanska La Liga avslutas på Estadio El Sadar där Osasuna gästas av de regerande mästarna FC Barcelona. Osasuna har gjort en pigg öppning och tagit två segrar på de första tre omgångar. Dock har det också blivit en förlust under tiden. Barca är fortsatt obesegrade och kommer vara angelägna om att ta en ny viktoria i sitt titelförsvar.

I och med att Osasuna var med i Europa Conference League slutspelet, i kvalet, så har laget redan spelat fem tävlingsmatcher. Något spel ute i Europa blir det inte, eftersom Brügge visade sig vara för svåra. Med ett bortamöte i benen från i torsdags är det lite frågetecken kring energin i benen hos Osasuna spelarna, som i övrigt har skött sig bra i ligaspelet.

Efter en fin försäsong inledde Barcelona med att spela mållöst mot Getafe. Därefter har det blivit två raka segrar mot Cadiz och Villarreal - där man vände på ett underläge dessutom. Att näta fyra gånger om på Estadio De La Ceramica är imponerande. Speciellt när det är fyra olika målskyttar. Viktigt att målkungen Robert Lewandowski också nätade.

Barca ett nummer för stort?

Även om Osasuna har inlett starkt väntar en av de tuffaste möjliga uppgifterna i La Liga. Att laget dessutom har en veckomatch i benen talar emot att de lyckas plocka poäng i matchen. Barca kommer att vara ute efter att inte tappa mark till serieledarna Real Madrid. Formen är bra nog för att kamma hem samtliga poäng.

Jag tar en tydlig ställning och lägger ett spel på att Barcelona vinner matchen över Osasuna.

Speltips Osasuna - Barcelona:
2. Odds 1.70 hos Lucky Sports .
This is the stats tab
This is the post tip