Botten möter toppen på Estadio El Sadar i den spanska La Liga när Osasuna, som ligger nästsist i tabellen, tar emot de regerande mästarna Real Madrid, som är på en andra plats. Real Madrid är i vanlig ordning favoriter till att vinna och borde inte ha några bekymmer alls med att ta samtliga poäng. De måste jaga ikapp tabellettan Atletico Madrid, som har två poäng fler och som har spelat två matcher mindre. Då Real Madrid har en lysande form kan jag inte tänka mig något annat än en bekväm seger.

Osasuna har vunnit tre, kryssat fem och förlorat hälften av sina 16 ligamatcher den här säsongen. Det är bara tabelljumbon Huesca som har släppt in (ett) fler mål än Osasuna, som har 25 insläppta mål. Laget har målvakten Ruben Martinez både skadad och avstäng samt att anfallarna Chimy Avila och Adrián López och den centrala mittfältaren Lucas Torró är skadade. Med tanke på att laget slutade på en tionde plats förra säsongen har denna säsong hittills varit en besvikelse. De har inte vunnit sedan de slog Athletic Bilbao i oktober, men har kryssat i sina senaste tre matcher mot Elche, Deportivo Alaves och Real Sociedad.

Gästerna Real Madrid kommer har hittat formen och tagit sex segrar på de sju senaste ligamatcher. Efter att ha tappat poäng i kryssmatchen mot Elche reste sig Real Madrid spelarna och vann övertygande mot formstarka Celta Vigo med 2 - 0. Där drog Daniel Carvajal på sig sitt femte gula kort för säsongen och missar denna match. Lagkaptenen Sergio Ramos hade magproblem i den senaste matchen men ska vara tillgänglig igen och leda sitt lag till en ny seger. Real Madrid har vunnit de fem senaste inbördesmöten med Osasuna, samtliga med fler än ett måls marginal, där det senast blev hela 4 - 1 till marängerna i Pamplona.

Jag spelar på att Real Madrid vinner med fler än ett måls marginal, men slänger in en försäkring om de vinner med ett mål. Spelet blir Real Madrid asiatisk handikapp -1, vilket innebär en förlust vid oavgjort eller Osasuna seger, pengarna tillbaka vid seger med ett mål för Real Madrid (1–0, 2–1, etc.) och vinst vid en Real Madrid seger med två eller fler måls skillnad (2–0, 3–1, etc.).

Speltips Osasuna - Real Madrid:
2 asian -1. Odds 1.85 hos bet365 .

bet365 streamar matchen.

---
Bekräftad startelva - Osasuna:
Sergio Herrera, Juan Cruz, David García, Aridane Hernández, Nacho Vidal, Iñigo Pérez, Oier, Jon Moncayola, Roberto Torres, Jonathan Calleri & Rubén García Santos.

Bekräftad startelva - Real Madrid:
Thibaut Courtois, Lucas Vázquez, Raphael Varane, Sergio Ramos, Ferland Mendy, Luka Modric, Casemiro, Toni Kroos, Eden Hazard, Karim Benzema & Marco Asensio.
---

This is the stats tab
This is the post tip