De regerande La Liga mästarna Real Madrid reser till Estadio El Sadar för att ta sig an Osasuna i ligaspelet. Osasuna är ett mittenlag, som har en svag form och en måltorka. Mötet mot Real Madrid kommer i helt fel tid, då mästarna sprayar in mål och jagar ärkerivalen FC Barcelona i toppen av tabellen.

Överlag har det varit en bra säsong för Osasuna, som är nian i tabellen. Det är bara tre poäng upp till sexan Rayo Vallecano, som har en Europa Conference League kvalbiljett i handen. Dock är det många lag som konkurrerar på den övre halvan om spel ute i Europa. Att hitta nätmaskorna har varit något av ett bekymmer för tränaren Jagoba Arrasate och hans spelare, som bara har nätat en gång på de tre senaste omgångar.

Tvärtom har det varit för Real Madrid. Efter förlusten mot Real Mallorca har det blivit nio fullträffar mot Al-Ahly och Al Hilal i VM för klubblag - som Real Madrid också vann. Den fina formen fortsatt mot tabelljumbon Elche, i ett möte där Marcos Asensio och Luka Modric nätade varsin gång. Samt att X-faktorn Karim Benzema satte dit två straffar. Det är åtta poäng upp till Barca. Vid en seger över Osasuna kan försprånget alltså minska till fem poäng.

Real Madrid förstärks av att anfallsstjärnan Vinicius Junior är tillbaka från avstängning och Thibaut Courtois tillbaka i målet från en skada. Även om Osasuna är kapabla till att göra detta till en svår drabbning har Real Madrid en för bra form för att inte fortsätta vinna. Jag krånglar inte till det något mer utan lägger ett spel på att Real Madrid reser hem med alla tre poäng i matchen.

Speltips Osasuna - Real Madrid:
2. Odds 1.83 hos Lucky Sports .

---
Preliminär startelva - Osasuna:
Aitor Fernandez, Jon Moncayola, Aridane Hernandez, David Garcia, Manuel Sanchez, Pablo Ibanez, Lucas Torro, Enrique Barja, Moi Gomez, Abdessamad Ezzalzouli & Ante Budimir.

Preliminär startelva - Real Madrid:
Thibaut Courtois, Daniel Carvajal, Eder Militao, Antonio Rüdiger, David Alaba, Luka Modric, Aurelien Tchouameni, Daniel Ceballos, Federico Valverde, Karim Benzema & Vinicius Junior.
---

This is the stats tab
This is the post tip