bet365 livestreamar matchen.

Nykomlingar Osasuna tar emot unga Real Sociedad, som verkligen har någonting häftigt på gång. De kommer från att ha kryssat hemma mot tabell ettan Barcelona, där de gjorde en stark insats. För Osasunas del blev den en väntad förlust borta mot Atletico Madrid, där Osasuna knappt skapade någonting i matchen. Marknaden har svårt att bestämma sig för vilket av lagen, Osasuna eller Real Sociedad som ska klara av att vinna matchen. I mitt tycke är det självklart att Real Sociedad är favoriter.

Efter 17 spelade omgångar befinner sig Osasuna exakt i mitten av tabellen. Det har gått upp och ner på sistone. Nyligen hade de hittat en fin form, i alla fall på hemmaplan, där de tog tre raka segrar mot Villarreal, Valencia och Alaves, men därefter har de drabbats av en formsvacka där anfallarna har haft svårt att hittat nätet - bortsett från mötet mot tabelljumbon Espanyol. Osasuna gjorde även en stark insats hemma mot Sevilla, i ett möte som slutade 1 - 1. Att vinna matcher har varit det stora problemet.

Osasuna har endast 5 segrar på dessa 17 matcher. Hela 8 matcher har slutat oavgjort och 4 har Osasuna förlorat. Det är ett okej resultat, för en nykomling, ändå. Om de ska klättra upp högre än så behövs det givetvis många fler vinster. Gästerna Real Sociedad går som tåget och kommer från en 2 - 2 match mot Barcelona i ligan, samt en 8 - 0 seger i Copa del Rey mot CD Becerril, som ska tas med en nypa salt. Osasuna borta är en helt annan uppgift. Dock ska Real Sociedad ändå vara favoriter här.

För Real Sociedad är det bättre laget, med de bättre spelarna och helt klart den bättre formen. Real Sociedad är kreativa och skapar alltid en massa chanser i alla matcher, så räkna med att de får sina lägen. Detsamma kan inte utlovas om Osasuna, som inte skapade mycket mot Atletico Madrid senast, utan fick se sig besegrade med 0 - 2. Osasuna är för ojämna i dagsläget och det är något som Real Sociedad mycket väl kan utnyttja. Så i mitt tycke har Real Sociedad goda chanser att ta samtliga poäng.

Mitt spel på matchen blir på att Real Sociedad vinner matchen med en försäkring vid kryss, på asiatiska linan Real Sociedad 0, samma som draw-no-bet, som betyder pengarna tillbaka vid oavgjort. Det bästa oddset för spelet är 1.90 gånger pengarna.

Själva oddset hittas hos bet365 .

---
Bekräftad startelva Osasuna:
Sergio Herrera, Pervis Estupinan, Aridane Hernandez, David Garcia, Facundo Roncaglia, Oier, Ruben Garcia, Darko Brasanac, Roberto Torres, Adrian Lopez & Ezequiel Avila.

Bekräftad startelva Real Sociedad:
Alex Remiro, Joseba Zaldua, Diego Llorente, Ander Guevara, Nacho Monreal, Igor Zubeldia, Portu, Martin Odegaard, Mikel Merino, Mikel Oyarzabal & Willian Jose.
---

This is the stats tab
This is the post tip