bet365 livestreamar matchen.

Söndagens kvällsmatch i den spanska La Liga hämtas från Estadio El Sadar, där vi har ett stentufft möte mellan Osasuna och Sevilla. Nykomlingar Osasuna har överraskat oss alla, främst genom att spela ett stabilt försvarsspel, bortsett från i den senaste matchen. Sevilla är också urstarka bakåt och har en stark form med tre raka segrar. Offensiven är inte lika vass och det har varit en del stolpe in. Då båda lagen är duktiga på att försvara sig lutar detta kvällsmöte mot att bli målsnålt i slutändan.

Osasunas form är helt okej, med två vinster, två kryss och en förlust på de fem senaste matcherna. De hållet tätt bakåt, där de i snitt släpper in strax över ett mål per match, både hemma och borta. Vissa matcher på sistone har spårat ur lite siffermässigt, som senast mot Espanyol där Osasuna vann med 4 - 2, men det är inget som hör till vanligheterna. Osasuna är mer ett lag som fokuserar på att ha ett starkt försvarsspel, som kunde ses i deras mållösa möte mot Getafe nyligen. På tal om den senaste matchen så blev mittbacken Facundo Roncaglia utvisad, men Raul Navas kom in och agerade en mycket bra ersättare.

Sevilla har spelat ett utmärkt försvarsspel hela denna säsong, faktiskt. I de två senaste matcherna har Sevilla till och med klarat av att hålla nollan. Det är ett imponerande jobb. Även de offensiva kuggarna är delaktiga i försvarsarbetet och täcker av stora ytor för motståndarna. Offensiven är bra, men inte mer än så, i mitt tycke. De kommer inte upp på Barcelonas eller Real Madrids nivå alls. Mot Leganes senast var det mittbacken Diego Carlos som satte dit vinnarmålet, efter en röra i straffområdet. I mötet innan borta mot Real Valladolid satte Ever Banega en straff, som blev vinnarmålet. Båda mötena slutade 1 - 0 till Sevilla.

Det finns en stor sannolikhet att även denna match slutar med en liten seger för Sevilla, som ändå får bära ett litet favoritskap. Chansen är dock större att det blir ytterligare en målsnål match för Sevillas del, där turen med målen kanske inte varar här. Osasuna vet att uppgiften är svår men har kvalitéer att stänga igen denna tuffa match. Då Sevilla är svåra att göra mål på är det inte mycket som talar för att vi ska få se ett målkalas. Så jag lägger ett spel på att det blir under 2,5 mål i matchen, till 1.80 i odds.

Själva oddset finnes hos bet365 .

---
Bekräftad startelva Osasuna:
Juan Manuel Perez, Pervis Estupinan, Raul Navas, David Garcia, Jon Moncayola, Roberto Torres, Oier, Darko Brasanac, Ruben Garcia, Marc Cardona & Ezequiel Avila.

Bekräftad startelva Sevilla:
Tomas Vaclik, Jesus Navas, Jules Kounde, Diego Carlos, Sergio Reguilon, Ever Banega, Joan Jordan, Fernando, Oliver Torres, Javier Hernandez & Munir El Haddadi.
---

This is the stats tab
This is the post tip