I den spanska andra divisionen tar Osasuna emot Tenerife på Estadio El Sadar inför nästa 20 000 åskådare som är sugna på att se mer framgång från hemmalaget. Det är nämligen som så att det är en bra moral i Osasuna, som kommer till motet med två segrar i rad där de avgjorde sent i båda möten. Det har varit väldigt mycket stolpe in för Osasuna och stolpe ut för Tenerife, som senast hade massvis av avslut, dock utan att näta. Detta bör bli, i vanlig ordning när lagen möts, en målfattig match.

Efter sex spelade ligamatcher på hemmaplan har Osasuna fyra vinster och två oavgjorda matcher. De har lyckats helt okej med att göra mål och varit starka defensivt. Däremot har de inte på något sätt dominerat sina matcher utan varit extremt effektiva och utnyttjat sina lägen väl, samt haft lite tur med målen. Det är dock inte meningen att detta ska fortsätta och Osasuna har inte den truppen för att fortsätta prestera på topp så en vändning kan komma mot mardrömsmotståndarna Tenerife.

Osasuna har nämligen ingen vinst på de fem senaste matcher mot Tenerife. Se här deras inbördes möten:

La Liga 2: 1/4, 2018
Osasuna 0 - 1 Tenerife

La Liga 2: 29/10, 2017
Tenerife 0 - 0 Osasuna

La Liga 2: 26/3, 2016
Osasuna 0 - 0 Tenerife

La Liga 2: 25/10, 2015
Tenerife 2 - 2 Osasuna

La Liga 2: 22/3, 2015
Tenerife 2 - 1 Osasuna

På de två senaste matcherna på Estadio El Sadar har Osasuna misslyckats med att göra mål på Tenerife. Statistiken visar också att endast ett mål har gjorts på de tre senaste inbördes matcher och mycket tyder på att även detta möte blir målsnålt.

Tenerife har nämligen stora problem att göra mål. Denna november månad har Tenerife misslyckats med att göra mål mot Numancia och senast blev det mållöst i matchen mot Albacete. Även om lägen inte fattades i den senaste matchen så klarade inte Tenerife av att göra mål. Det saknas en spets i laget, helt enkelt, samt att laget har börjat fokusera allt mer på att försvara sig, i syfte att plocka poäng och undvika den bottenstriden som Tenerife börjar närma sig.

Mest värde finner jag i spelet att båda lag inte gör mål på varandra, då det mesta lutar mot att även detta blir ett tillknäppt tillställning. Så jag lägger ett spel på utfallet till oddset 1.75. Oddset hittas hos OHMbet eller Rizk .

---
Bekräftad startelva Osasuna: Ruben Martinez, Carlos Clerc, Unai Garcia, Manuel Lillo Castellano, Aridane Umpierrez, Roberto Torres, Oier, Fran Merida, Ruben Garcia, Enrique Barja & Juan Villar.

Bekräftad startelva Tenerife: Dani Hernandez, Luis Perez, Joao Rodriguez, Samuel Camille, Luis Milla, Filip Malbasic, Tyronne, Carlos Ruiz, Lucas Aveldano, Iker Undabarrena & Jose Naranjo.
---

This is the stats tab
This is the post tip