LeoVegas & Unibet streamar matchen.

På Estadio El Sadar ska nykomlingar Osasuna få ta emot Valencia i den spanska La Liga, i en match som marknaden anser är helt öppen. Det anser jag är helt fel, med tanke på att Osasuna är just nykomlingar, med svag form, en mittenplacering och en lång skadelista. Valencia är ett topplag i Spanien som har en bättre spelare på samtliga positioner i startelva. Dessutom är Valencia revanschsugna efter sin Europa League match, så de kommer heltända till detta möte för att vinna det.

Som nykomlingar får vi ändå säga att Osasuna har gjort det helt okej. De befinner sig på den nedre halvan av tabellen, två poäng ovanför nedflyttningsstrecket. Deras stora problem har legat i målskyttet, eftersom de endast har gjort sju mål på nio spelade ligamatcher. Det kommer inte heller bli enkelt att göra mål på Valencia, som har ett starkt försvar och obesegrade sedan bortamatchen mot Barcelona, den 14 september. Osasuna släpper dock inte heller in många mål. Totalt har det blivit åtta stycken på dessa matcher, så det är stabilt. Till denna match är det dock två nya avbräck som ställer till det för Osasuna.

Mittbacken Facundo Roncaglia har skadat sig och är borta tills nästa månad. Därutöver är även backarna Lillo Castellano, David Garcia och Unai Garcia på skadelistan. Mittfältarna Robert Ibanez och Javi Martinez är också skadade. I den senaste matchen, borta mot Granada som Osasuna förlorade med 0 - 1, drog mittfältaren Fran Merida på sig två gula och är avstängd. Sedan tidigare är anfallaren Enrique Barja långtidsskadad. Det är en lång lista för en liten trupp som Osasuna.

För Valencias del gäller det att studsa tillbaka. De hade en 1 - 0 ledning borta mot Lille i Europa League, men tappade ledningen i sista sekunderna. Valencia är ett starkt lag, med starkt psyke hos spelarna som har fått erfara mycket på sistone från klubbledningen med sparkad tränare och fans som buar ut ledningen och ägaren, etcetera. Men spelarna har ändå haft full fokus på planen och levererat. Det är jag övertygad om att de kommer att göra även i detta möte och ta samtliga tre poäng.

Valencia är det bättre laget och Osasuna har tunga avbräck inför matchen. När det erbjuds nästan trippla pengar på en rak Valencia seger kan jag inte motstå att lägga ett spel på dem. Så det blir ett spel på en rak tvåa i matche, till härliga 2.75 i odds.

Själva oddset finnes hos LeoVegas , Unibet eller 888sport .

---
Bekräftad startelva Osasuna:
Ruben Martinez, Pervis Estupinan, Raul Navas, Aridane Hernandez, Nacho Vidal, Roberto Torres, Oier, Darko Brasanac, Ruben Garcaa Santos, Adrian & Ezequiel Avila.

Bekräftad startelva Valencia:
Jaume Domenech, Jose Luis Gaya, Ezequiel Garay, Gabriel Paulista, Thierry Correia, Denis Cheryshev, Geoffrey Kondogbia, Daniel Parejo, Carlos Soler, Kevin Gameiro & Rodrigo.
---

This is the stats tab
This is the post tip