Villarreal får bära favoritskapet när de åker till Estadio El Sadar för att möta nykomlingar Osasuna, i det som väntas bli en stentuff match. Hemmalaget Osasuna är ett av de lagen i La Liga som både gör minst antal mål framåt och som släpper in minst antal mål bakåt. Osasuna står helt enkelt för en väldigt defensiv fotboll, som är framgångsrik och som kommer att skapa stora problem för Villarreal. Därmed är chanserna stora att det inte blir något målkalas här och inte heller mål från båda sidorna.

Efter sju spelade omgångar har Osasuna gjort det helt okej. De befinner sig i mitten av tabellen och försvarar sig mycket väl. Detta är ingen nykomling som åker på stryk med stora siffror utan försvarsarbete är det som ständigt prioriteras. Osasuna försvarar sig alltid med hela laget, vilket innebär att samtliga spelare jobbar hem när de tappar bollen. På hemmaplan har de endast släppt in två mål på tre matcher. Båda målen kom mot Barcelona, vilket inte är fy skam. Detta blir en tuff utmaning för Villarreal.

Även om Villarreal är det laget som har gjort flest antal mål i La Liga så ska det sägas att detta är en helt annan mach. Det går bra att vinna 5 - 1 hemma mot Betis, som är helt under isen, men det är en helt annan femma att åka till Estadio El Sadar. Här kommer det inte att bjudas på stora ytor för Villarreal anfallarna att jobba på utan det handlar mer om att bryta sig igenom ett kompakt försvarsspel. Villarreal själva är också duktiga på att försvara sig och har hållit nollan mot Valladolid och Leganes, som är ungefär på samma nivå som Osasuna, i mitt tycke.

Jag kan inte se någon sprakande fotboll i denna match, mellan två lag som är erkänt duktiga på att försvara sig. Även om Villarreal har en fantastisk målform så är denna arbetsuppgift, att göra mål borta på Osasuna, mycket svår. Marknaden erbjuder dubbla pengar på att åtminstone något av lagen misslyckas med att göra mål i matchen och det finner jag ett stort värde i. Så jag lägger ett spel på att båda lag inte gör mål i matchen, till fina 2.01 i odds.

Själva oddset finnes hos Nordicbet , Betsson & Betsafe .

---
Bekräftad startelva Osasuna:
Ruben Martinez, Pervis Estupinan, Facundo Roncaglia, Aridane, Nacho Vidal, Ruben Garcia, Fran Merida, Oier, Roberto Torres, Ezequiel Avila & Adrian Lopez.

Bekräftad startelva Villarreal:
Sergio Asenjo, Ruben Pena, Raul Albiol, Pau Torres, Xavier Quintilla, Santi Cazorla, Andre Zambo Anguissa, Vicente Iborra, Samuel Chukwueze, Gerard Moreno & Karl Toko Ekambi.
---

This is the stats tab
This is the post tip