BP ligger sist i serien.
Och efter sett dom senast mot ett avbräcksfyllt Mjällby (saknade tre ordinarie mittfältare) så får man väl påstå att tabellen inte ljuger den här gången heller.
BP var chanslöst mot Mjällby men kom till slut ändå undan med 1–1.
I den matchen skadade sig rutinerade mittbacken Marcus Hansson (9/0) – han som är utlånad från Djurgården – och han kan ej komma till spel i dag.
Men vad som är ännu värre är att BP saknar hela sin tunga offensiva lina; Eric Johana Omondi (8/2), Isac Lidberg (5/1) och Philip Hellquist (9/2).
Det här gör att man har väldigt få kreativa spelare kvar i truppen. Det såg vi mot Mjällby på plastgräset och jag tror inte det blir lättare på riktigt gräs nere i Småland.
Östers IF har sett klart förbättrat ut på slutet.
Har enligt mig gjort 5 matcher i rad som varit bra spelmässigt. Låter märkligt att skriva det, när ÖIF inte har vunnit någon av dessa matcher. Man har varit för ineffektivt, men samtidigt haft en ruskig otur.
Det kommer så klart att vända.
Jag tror det vänder i dag.
Senast mot Brage fick inhopparen Christian Ljungberg (avstängd i dag) syna det röda kortet. Men trots det öste ÖIF på och 2–2 kom på stopptid. David Johannesson som satte 2–2 rusade fram och tog bollen – och la upp den på mittpunkten.
ÖIF jagade sedan även 3–2 och hade två superlägen att ta hem segern.
Att se den jakten med en man mindre halvt bära frukt tror jag är starten till vändningen.
ÖIF har en bra offensiv (normalt) med just tunge David Johannesson, finurlige U21-landslagsmannen Calle Johansson samt brassen João Pedro (äntligen helt frisk).
Ett vrålhungrigt Öster vinner till slut.
Det är min idé i dag.
Spelas till 1.90 hos SpeedyBet .

Obs!
Glöm ej att SpeedyBet har Sveriges högsta bonus!
100%
Det betyder att du...
Får direkt 200 kr när du sätter in 100 kr.
Eller 4000 kr när du sätter in 2000 kr.
Osv.
Jag rekommenderar ett test; SpeedyBet !

This is the stats tab
This is the post tip