Speltips: BLGM till 1.70 hos Betsson .

Toppmöte i Superettan när serietrean Öster välkomnar ligaledande Landskrona till Visma Arena i Växjö.

Efter två raka vinster har Öster nu “endast” en seger på de 5 senaste matcherna, samtidigt som man bara förlorat en.
Detta skulle dock kunna bli en match som passar Öster bättre än vad tidigare matcher på hemmaplan gjort. Landskrona kommer inte åka till Växjö med någon defensiv inställning, vilket Öster har haft problem med att luckra upp tidigare.

Landskrona kommer som sagt till den här matchen som ligaledare, där man dock senaste spelade 0-0 hemma mot Örebro. Ingen skam över det såklart, det var ett Örebro som var uppumpat med självförtroende efter en derbyseger.
Jag är fullt övertygad om att Landskrona kommer vara med i toppen av tabellen hela säsongen och slåss om uppflyttning, men det tror jag även Öster kommer vara. En spännande match väntar därför och lite av en vägvisare.

Två lag som går för seger

Min känsla på förhand är att detta kan bli en match med mål åt båda håll. Öster har kanske inte riktigt kommit upp i 100% ännu, men på hemmaplan är man fortsatt starka.
Landskrona kommer som sagt inte lägga sig, utan man kommer gå ut för att vinna. Dels för att man är serieledare, men även för att man är tillräckligt bra för att slå samtliga lag i serien. Man har även en offensiv som är stark där man endast gått mållösa från två matcher den här säsongen.

Jag tror på mål åt båda håll i en match mellan två lag som går för 3 poäng. BLGM till 1.70 spelas hos Betsson !
This is the stats tab
This is the post tip