Dubbelchans 1X i första halvlek spelas i Öster-Malmö FF. Kryss eller ledning för smålänningarna första 45 krävs för vinst på spelet.
2.10 hos världens största bettingsajt bet365 .

Baksmällan MFF hade mot Degerfors i första cuprundan skojas inte bort. Degerfors var det klart bättre laget och kunde gjort 2-3 mål i första halvlek. MFF lyckades ändå vinna till slut, mycket tack vare att det tunga artilleriet (Rosenberg, Bachirou och Christiansen) byttes in i andra halvlek. Även om MFF:s trupp är väldigt bred på pappret så är det tydligt för åtminstone mig att de har ett par absoluta nyckelspelare som är väldigt viktiga: Rosenberg, Bachirou och Christiansen framför allt. Nu är Rosenberg out pga skada och Bachirou verkar vilas. Dessutom är det klart att Melicharek vaktar kassen i stället för Dahlin. Det gör att vi får en ny roterad och icke särskilt samspelt MFF-elva.

Enligt Fotbollskanalen blir det följande:

Melicharek
Ahmedhodzic, Bengtsson, Safari
Larsson, Lewicki, Gall, Christiansen, Traustasson
Strandberg, Antonsson

Mycket bra spelare på pappret. Men Strandberg har sett helt formlös ut på försäsongen och Ahmedhodzic var mycket olycklig i sin tävlingsdebut för MFF förra helgen.

Öster är ett stabilt Superettanlag. Har flera spelare med allsvensk rutin och är inte lätta att ha att göra med i Tipshallen i Växjö. Järdler gör sin andra säsong och känslan är att laget ligger hyfsat långt fram jämfört med flera seriekollegor. Vann förra helgen hyfsat rättvist borta mot Falkenberg (2-1).

Uttagen trupp:

Mattias Pavic, Månz Karlsson, Fredrik Lundgren, Stefan Karlsson, Calle Johansson, Liridon Silka, Gustav Ahrn, David Johannesson, Victor Stulic, Oliver Silverholt, Emir Avdic, Dragan Kapcevic, Christian Ljungberg, Anton Andreasson, Victor Ericsson, Filip Örnblom, Jonathan Larsson, Tobias Andersson

Vi såg ett gäng allsvenska lag cupslita i helgen: ÖSK, Sirius och Östersund föll. Bajen, AIK och Elfsborg kryssade. Peking och DIF vann klart mot lag från lägre divisioner - utan att nå tillräcklig marginal för att täcka hcp-linorna. Såhär tidigt på säsongen skiljer det inga oceaner mellan lag från våra två högsta serier. För MFF har allt hela vintern handlat om matcherna mot Chelsea i EL. Att tre dagar senare ladda om till en oglammig cupmatch är nog inte det lättaste. Mot ett roterande MFF-elva borde Öster ha hygglig möjlighet att stå emot första 45. För Östers del är den här matchen en tidig höjdpunkt för hela säsongen - allt att vinna.

Speltips: 1X i 1:a halvlek - 2.10 bet365

This is the stats tab
This is the post tip